Τετράδα με γκολ στη Νορβηγία

Τετράδα με γκολ στη Νορβηγία

Μια τετράδα-φωτιά από το αποψινό κουπόνι στο στοίχημα.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή μέρα, μιας και πέρασε μόνο μία από τις τρεις επιλογές. Το over 2,5 στην αναμέτρηση ΚΑ Ακουρέιρι – Βεστμανάεγιαρ ήρθε για πλάκα, ενώ στο Φιολνίρ – Αφτουρέλντιγκ μας έλειψε ένα γκολ (2-1 από το 62’…).

Το… μακελειό έγινε στη βασική μας επιλογή. Ανέβασα μάλιστα το line και πήρα το over 3,5 στο παιχνίδι της Στρόμσγκοντσετ με την Οντ Γκρένλαντ, το οποίο έληξε 0-0. Μούρλια.

Διαβάστε επίσης: Ο Βατσλίκ «δείχνει» τον δρόμο της πρόκρισης…

Σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με το πρωτάθλημα της Νορβηγίας και ελπίζει να μην… εκτροχιάσει τα ματς, γιατί θα κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ. Με τέσσερα ματς θα ασχοληθεί και θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες θα έχουν όρεξη και τα γκολ θα πέφτουν βροχή…

Πάμε να δούμε τις επιλογές για παμε στοιχημα.

Μόλντε – Τρόμσο

Αρχικά μου είχε κάνει κλικ ο «άσος» στο 1,78. Η Μόλντε διεκδικεί το πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 2η θέση και απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή. Δεν γίνεται ωστόσο να κοντράρω την Τρόμσο, μια ομάδα που συμπλήρωσε επτά παιχνίδια χωρίς ήττα.

Το εκπληκτικό με τους φιλοξενούμενους είναι ότι σε αυτά τα ματς, πανηγύρισαν μόνο μία φορά, αφού τα άλλα έξι έληξαν ισόπαλα! Επίσης, προέρχεται από πέντε σερί goal/goal.

Εύκολα λοιπόν γίνεται αντιληπτό, ότι ξεχνάω τον «άσο» και θα πάρω το over 2,5 σε απόδοση 1,70.

Ρόζενμποργκ – Γιερβ

Φαβορί για τη νίκη είναι οι γηπεδούχοι. Η Ρόζενμποργκ δεν είναι η ομάδα που σάρωνε τους τίτλους, αλλά δεν την υποστηρίζαμε και από μικρά παιδιά για να μας νοιάζει η πορεία της. Φέτος παρουσιάζεται με σημαντικές μεταπτώσεις στην απόδοσή της, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι τα παιχνίδια της έχουν μεγάλα σκορ.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετρά τέσσερα over 3,5 στα πέντε τελευταία της ματς. Επίσης δέχεται με σχετική ευκολία γκολ. Η Γιερβ παλεύει για την παραμονή και στα δύο τελευταία της ματς μάζεψε τέσσερα ποντάκια. Μπορεί να είναι στην προτελευταία θέση, αλλά τον δρόμο προς τα δίχτυα τον βρίσκει. Θα ρισκάρω και θα ποντάρω να έρθει το ματς και over 2,5, αλλά και goal/goal σε απόδοση 2,10…

Βαλερένγκα – Κρίστιασουντ

Από τη μία έχουμε την Βαλερένγκα, μια ομάδα που έφτασε τα επτά παιχνίδια χωρίς νίκη και από την άλλη την Κρίστιασουντ η οποία έχει απολογισμό στο φετινό πρωτάθλημα μία ισοπαλία και εννέα ήττες σε 10 ματς!

Να ποντάρω σημείο σε τέτοιο παιχνίδι δύσκολο. Ίσως σε Fun Bet να ποντάρω στο «διπλό» γιατί κάποια στιγμή η Κρίστιασουντ θα κάνει κηδεία. Θα πάω σε πιο safe επιλογή, αφού νομίζω ότι το να σκοράρουν και οι δύο είναι πιθανό σενάριο και «πληρώνει» 1,65. Άλλωστε και οι δύο ομάδες, δέχονται γκολ με σχετική ευκολία.

Λίλεστρομ – Βίκινγκ

Η πρωτοπόρος Λίλεστρομ επέστρεψε στις νίκες με το «διπλό» επί της Κρίσιασουντ και τώρα θέλει να εκμεταλλευθεί την δυνατή της έδρας και να προσθέσει τρεις ακόμα πόντους στο ενεργητικό της. Φυσικά και έχει πιθανότητες για μα τα καταφέρει, αλλά η Βίκινγκ δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα ποσότητα.

Μιλάμε για μια ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από έξι σερί goal/goal. Το να συνεχίσει το σερί της «πληρώνει» 1,65 και θα το τιμήσω.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 ΜΟΛΝΤΕ – ΤΡΟΜΣΟ: over 2,5 (1,70)

19:00 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΓΙΕΡΒ:  g/g & over 2.5 (2,10)

19:00 ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΚΡΙΣΤΙΑΣΟΥΝΤ: g/g (1,65)

19:00 ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΒΙΚΙΝΓΚ:  g/g (1,65)

Διαβάστε το άρθρο του Ηρακλή Αντύπα, μαζί με άλλων κορυφαίων tipster εδώ:

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ