Χάκεν για πρωτάθλημα

Χάκεν για πρωτάθλημα

Τι ποντάρουμε στην αναμέτρηση της Σούντσβαλ με τη Χάκεν...

Γραφεί ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Με καλό μομέντουμ από τα χθεσινά ταμεία επιστρέφουμε από την άδεια μας, για να μπούμε σιγά σιγά σε ρυθμούς σεζόν 2022/2023.

Με +98 μονάδες κέρδους κλείσαμε την Κυριακή χάρη στο δυνατό σημείο (1Χ & Over 1.5) της Τίγκρε και το παρολί με το διπλό του Αμβούργου, τον άσο της Χάμαρμπι και το Χ2 της Αντοφαγκάστα. Φτωχό το πρόγραμμα της Δευτέρας για προγνωστικά στοιχήματος, προθέρμανση θα κάνουμε για το ευρωπαϊκό τριήμερο προκριματικών που ακολουθεί.

Σούντσβαλ – Χάκεν

Μία και καλή επιλογή διαλέξαμε από το κουπόνι της Δευτέρας κι αυτή από την Allsvenskan της Σουηδίας, στο κλείσιμο της 14ης αγωνιστικής.

Η γηπεδούχος Σούντσβαλ βελτιώθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια της, πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Μάλμε (2-1 εντός), ενώ την προηγούμενη Δευτέρα πήρε το 1-1 στην έδρα της ανταγωνίστριας για την παραμονή στην κατηγορία Βάρναμο. Παρά τη βαθμολογική συγκομιδή, τα αμυντικά της θέματα δεν εξαλήφθηκαν, έφτασε τα 31 γκολ παθητικό, που είναι η χειρότερη επίδοση στην κατηγορία. Μάλιστα τα 16 από αυτά τα δέχθηκε στο γήπεδό της, πέντε από την έτερη διεκδικήτρια του τίτλου Τζουργκάρντεν.

Η Χάκεν μοιάζει ως η πιο σοβαρή ομάδα της Σουηδίας, με νίκη σήμερα προσπερνά ξανά στην κορυφή και θα έχει ένα ακόμη παιχνίδι λιγότερο από τους ανταγωνιστές της. Αήττητη στα ταξίδια της φέτος (4-3-0), την προηγούμενη Κυριακή πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μιάλμπι (1-2), ενώ στην προηγούμενη εξόρμηση έφτασε πολύ κοντά στο διπλό και στην έδρα της ισχυρής Χάμαρμπι, ισοφαρίστηκε στο τελευταίο 10λεπτο από 0-2 σε 2-2.

Υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Σούντσβαλ ναι μεν βελτιωμένη, αλλά με περιορισμένες δυνατότητες. Η Χάκεν έχει εικόνα διεκδικήτριας του τίτλου και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα μεγάλα αμυντικά προβλήματα των γηπεδούχων. Ανεβάζουμε την απόδοση του διπλού στο 1.87 επιλέγοντάς το με -1 ασιατικό χάντικαπ.

Προγνωστικά Στοιχήματος
20:00 | Σούντσβαλ – Χάκεν ➡ Χάκεν -1 (απόδοση 1.87)

Βethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ