Με την Εθνική και…κάλυψη!

Με την Εθνική και…κάλυψη!

Κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία η Εθνική μας.

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης…

Παρακολουθώντας κανείς το πρώτο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης της Αγγλίας με τη Γερμανία στο ¨Γουέμπλεϊ” το τελευταίο, πιθανότατα, πράγμα που θα σκεφτόταν, με βάση την εικόνα και την παραγωγικότητα των ομάδων, θα ήταν πως στο παιχνίδι θα είχαμε τουλάχιστον τρία γκολ! Παίκτες ανόρεχτοι, ρυθμός…υπό το μηδέν, ελάχιστες φάσεις, φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων η ισοπαλία χωρίς σκορ με την ολοκλήρωση των πρώτων σαρανταπέντε λεπτών, κι όμως…

Από τη στιγμή που οι Γερμανοί προηγήθηκαν νωρίς στο δεύτερο μέρος σαν να πατήθηκε το “κουμπί πανικού”, οι ταχύτητες ανέβηκαν έως και…επικίνδυνα, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων σα να αποφάσισαν ξαφνικά να βγάλουν , επιτέλους, την ποιότητά τους στον αγωνιστικό χώρο, το σφύριγμα της λήξης βρήκε το κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι ισόπαλο με το εντυπωσιακό 3-3 και τη στήλη να δικαιώνεται στα προγνωστικά, και μάλιστα με άνεση, για την επιλογή του over 2.5!

Ελλάδα – Β. Ιρλανδία Προγνωστικά

Βραδιά εθνικής ομάδας στο “Γ. Καμάρας” στη Ριζούπολη απόψε και προφανώς, όπως σας έχουμε συνηθίσει, θα ασχοληθούμε, στις 21:45 το πρώτο σφύριγμα στην αναμέτρηση Ελλάδα – Β. Ιρλανδία! Στην Κύπρο έμελλε να σπάσει το απόλυτο της Ελλάδας στον όμιλο, η διαφορά κινήτρου με την πρωτιά εξασφαλισμένη για εμάς και τον αντίπαλο να καίγεται για βαθμούς στην προσπάθεια να παραμείνει στην τρίτη κατηγορία ήταν που έπαιξε καταλυτικό ρόλο, ακόμη κι έτσι χάθηκαν από την πλευρά μας κάποιες κλασικές ευκαιρίες ενώ ακυρώθηκε στο τέλος μάλλον κανονικό γκολ του Φούντα!

Ο επιθετικός της Ντι Σι Γιουνάιτεντ έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση όσο αγωνίστηκε και πιθανότατα θα βρεθεί απόψε στο αρχικό σχήμα, εξέτισε την ποινή του αλλά ταλαιπωρείται από τραυματισμό ο Γιακουμάκης! Ισχυρή η υποψηφιότητα και του Μάνταλου για την ενδεκάδα, με ενοχλήσεις αποχώρησε από το ματς στη Λάρνακα ο Μπακασέτας και ίσως προστατευτεί, ακόμη και με τα προβλήματά της η εθνική μας παραμένει σαφώς ποιοτικότερη ομάδα από τη Βόρειο Ιρλανδία με το έξτρα κίνητρο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την πρώτη της αποτυχία και να κλείσει με ένα ακόμη τρίποντο μια, ομολογουμένως, εξαιρετική παρουσία στον όμιλο σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης! Ισχυρό, και κυρίως βαθμολογικό, το κίνητρο στην αντίπερα όχθη, με την ανατροπή των τελευταίων λεπτών κόντρα στο Κόσοβο και τη νίκη με 2-1 η ομάδα του Μπάρακλαφ έχει πλέον τη δυνατότητα να εξασφαλίσει απόψε την παραμονή της στην κατηγορία αν αποφύγει την ήττα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην αναμέτρηση της Κύπρου με το Κόσοβο!

➡️ Ο Στέφανος Αβραμίδης δίνει καθημερινά προγνωστικα στο Bethome.gr!

Πέρα από τη γνωστή μαχητικότητα έως και αυταπάρνηση και το physical game ελάχιστα τα πράγματα που έχουν να επιδείξουν οι αντίπαλοί μας, ο μακράν ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας, όχι και στην πρώτη του νιότη, Κάιλ Λάφερτι, κλήθηκε πίσω στην αποστολή, είχε εκδιωχθεί από αυτήν γιατί θεωρήθηκε ότι έκανε προσβλητικές δηλώσεις για τη Σέλτικ και τους Καθολικούς, οι εξηγήσεις και οι διευκρινίσεις που έδωσε κρίθηκαν επαρκείς! Με βάση όχι τόσο τις ικανότητες και το potential των δύο ομάδων όσο τη διαφορά στο κίνητρο έχουν διαμορφωθεί οι αποδόσεις, πολύ ψηλά για την ισορροπία των δυνάμεων ο “άσος”, συμμερίζομαι τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης και τον αφήνω κατά μέρος πηγαίνοντας σε μια πιο…safe, στα δικά μου μάτια, επιλογή, σε διπλή ευκαιρία 1Χ και over 1.5 καταλήγω, στο 1.93 η απόδοση!   

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία: 1Χ & Over 1.5 (1.93)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ