Με το…θέαμα σε Μπουντεσλίγκα και Πριμέρα!

Με το…θέαμα σε Μπουντεσλίγκα και Πριμέρα!

Από τη «Μπάι Αρένα» πιάνουμε σήμερα το νήμα

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Πολύ κοντά σε αυτό που περιμέναμε, και “περιείχαν” τα προγνωστικα ποδοσφαιρου μας, η εικόνα των δύο παιχνιδιών με τα οποία ασχοληθήκαμε χθες, όχι όμως και τα αποτελέσματα! Στο “Μοντιλιβί” προφανώς και έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός, σοβαρός όπως αποδεικνύεται, του Ουσμάν Ντεμπελέ, η Μπαρσελόνα έχασε το Γάλλο και ένα μεγάλο κομμάτι της επιθετικότητάς της, ναι μεν πήρε τη νίκη, όπως θέλαμε, κόντρα στην Τζιρόνα αλλά το σκορ έμεινε στο 1-0, θυμίζω “διπλό” και over 1.5 είχαμε επιλέξει! Στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης το πρώτο μέρος ήταν όντως γρήγορο, ανταγωνιστικό, με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν αλλά όχι και πολλά γκολ, λίγο μετά το ημίωρο οι Βαυαροί πήραν προβάδισμα και με αυτό πήγαν στα αποδυτήρια, δε μας “βγήκε” το over 1.5 ημίχρονο!

🎁 Με τον κωδικό «FS50» ή «FB15» κερδίζεις ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* στη Stoiximan 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ Προγνωστικά

Από τη “Μπάι Αρένα” πιάνουμε σήμερα το νήμα, η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την Ντόρτμουντ, σέντρα στις 18:30! Σε πολύ καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, 2-0 την Μπόχουμ και πέμπτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, με τρίποντο θα πιάσουν τη Φράιμπουργκ στην τέταρτη θέση! Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα μετά από σχεδόν ένα χρόνο με ασίστ ο υπερταλαντούχος Βιρτς, δε θα μπορούσε να περιμένει καλύτερα νέα ο Αλόνσο, στην αποστολή και πάλι ο Σικ, γεμίζει το οπλοστάσιο του Βάσκου! Τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε ένα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους έχουν πετύχει οι “ασπιρίνες”, σήμερα δε θα είναι εύκολο να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους όπως έκαναν στα τρία προηγούμενα!

Απέναντί τους έχουν μια ομάδα που έχει σκοράρει 17 φορές μακριά από το γήπεδό της, προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες στο όριο και ψάχνει τρίποντο για να μειώσει στους τρεις την απόσταση από την κορυφή! Πολύ σημαντική για τον Τέρζιτς η επιστροφή του ηγετικού Μπέλινγχαμ, από τον πάγκο ο Ρόις, πολλές οι λύσεις πλέον στους Βεστφαλούς, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, οι προϋποθέσεις για επιστροφή στη διεκδίκηση του τίτλου ολοένα και καλύτερες! Με βάση τη φιλοσοφία αλλά και την ποιότητα των δύο ομάδων, προσθέστε αν θέλετε και την παράδοση, περιμένω υψηλό σκορ στο παιχνίδι, over 3.00 ασιατικό η επιλογή μου, στο 1.90 η απόδοση!

Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ Προγνωστικά

Επόμενη στάση Μαδρίτη, στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” για το Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ, σέντρα στις 22:00! Aπό παιχνίδια Κυπέλλου προέρχονται αμφότερες, νίκη 3-1 στην παράταση επί της Ατλέτικο και πρόκριση για τους “μερένγκες”, ήττα 1-0 από την Μπαρσελόνα στο “Καμπ Νόου” και αποκλεισμός για τους Βάσκους! Αρκετές οι απουσίες, οι περισσότερες εντοπίζονται στην άμυνα, για τους γηπεδούχους, εκτός οι Λούκας Βάθκεθ, Καρβαχάλ, Αλάμπα, Μεντί αλλά και ο Τσουαμενί! Καταπληκτικό γκολ ο Ροντρίγκο για το 1-1 κόντρα στους “ροχιμπλάνκος”, λογικά βασικός απόψε, σκοράρουν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους μέσα στη σεζόν οι Μαδριλένοι, τα έχουν καταφέρει 30 φορές σε 14 ματς!

Πολλά ,και σημαντικά, τα προβλήματα και για τον Ιμανόλ στην αντίπερα όχθη, Σίλβα και Μερίνο, οι “Διόσκουροι” της μεσαίας γραμμής, παραμένουν εκτός, Γκοροσάμπελ, Τσο και Πατσέκο επίσης δεν μπορούν να βοηθήσουν, στα “πιτς” και οι βοηθητικοί Γκεβάρα, Σόλα, Σαντίκ και Μπαρενετσέα! Ακόμη και με όλες αυτές τις δυσκολίες η Σοσιεδάδ είναι ομάδα που μπορεί να γίνει απειλητική και σε αυτό το επίπεδο, το έκανε με δέκα παίκτες μετά από την αποβολή του Μέντεθ κόντρα στην Μπαρσελόνα, σε δύο περιπτώσεις χρειάστηκε ο Τερ Στέγκεν να κρατήσει το οχυρό! Δεν πρόκειται να παραδωθούν αμαχητί, σε καμία περίπτωση, οι φιλοξενούμενοι, περιμένω κόντρα και σκορ, επιλέγω over 2.5, στο 1.95 η απόδοση! 

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: OVER 3.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ (1.90)22:00 ΡΕΑΛ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ: OVER 2.5 (1.95)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ