«Δίψα» στο Βελοντρόμ, θέαμα στο Ολντ Τράφορντ

«Δίψα» στο Βελοντρόμ, θέαμα στο Ολντ Τράφορντ

Πάμε στα σημερινά, από το Κύπελλο Γαλλίας και το εξ αναβολής παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ έρχονται τα δύο προγνωστικά στοιχήματος που επιλέξαμε.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Επιστρέψαμε στις νίκες με την στήλη της Τρίτης χάρη στους Γερμανούς, αναπτερώθηκε η στοιχηματικη μας ψυχολογία μετά το κυριακάτικο στραπάτσο, ενισχύθηκε το ταμείο μας κατά 54.75 μονάδες. Με τον αντίστροφο τρόπο που χάσαμε τη “μπόμπα” της Δευτέρας στη Μόντσα πληρωθήκαμε το 2 & Over 1.5 της Φράιμπουργκ, με δύο γκολ πολύ αργά, αντιθέτως το G/G & Over 2.5 στην Φρανκφούρτη πλήρωσε εύκολα από νωρίς.

Πάμε στα σημερινά, από το Κύπελλο Γαλλίας και το εξ αναβολής παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ έρχονται τα δύο προγνωστικά στοιχήματος που επιλέξαμε.

Μαρσέιγ DNB @ 2.30

Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν

Πρόωρος τελικός απόψε στο “Βελοντρόμ” για το Coupe de France, Μασσαλοί και Παριζιάνοι αναμετρώνται σε νοκ άουτ παιχνίδι της φάσης των “16”, με την ομάδα που θα προκριθεί να γίνεται πολύ μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Στη Μαρσέιγ οι πρωταθληματικές βλέψεις καταστράφηκαν με την κυριακάτικη εντός έδρας ήττα από τη Νις, μία πλασματική ήττα αφού η ομάδα του Τούντορ ήταν καλύτερη, αλλά αναποτελεσματική, όπως αποτυπώνεται και στα xGoals (2.40 – 1.41). Παρά την εν λόγω ήττα, την πρώτη μετά την 1η Νοεμβρίου, οι Μασσαλοί είναι καλά, άξιζαν τη νίκη και στο προηγούμενο εντός, ήταν καλύτεροι και στο ντέρμπι με τη Μονακό (1-1). Ενισχυμένοι μεταγραφικά με Μαλινόφσκι, Βιτίνια, Ουναχί, έχουν την πίστη ότι μπορούν να αποκλείσουν την Παρί, ψάχνοντας τον πρώτο τίτλο μετά το 2012.

Η Παρί έκανε το 2/2 την τελευταία εβδομάδα και σε συνδυασμό με τις απώλειες των από κάτω πήρε εκ νέου διαφορά ασφαλείας στη Ligue 1, αλλά ο μεγάλος καημός του συλλόγου είναι το Champions League, για το οποίο σε 6 ημέρες υποδέχονται την Μπάγερν! Η απουσία του Μπαπέ είναι τεράστια, ο Νεϊμάρ επέστρεψε αλλά είναι εκτός αγωνιστικού ρυθμού, ενώ και ο Μέσι παρότι σκόραρε και στις δύο πρόσφατες νίκες δεν είναι στο προ-Μουντιάλ επίπεδο.

Το θέλουν περισσότερο το σημερινό παιχνίδι οι Μασσαλοί, έχουν την ποιότητα, το πάθος και την έδρα να κάνουν τη ζημιά στους Παριζιάνους, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερους στόχους από το Κύπελλο. Επιλογή μας το 1 DNB σε απόδοση 2.30.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική στο “Ολντ Τράφορντ”, με τη Γιουνάιτεντ να ψάχνει δεύτερη κολλητή εντός έδρας νίκη για να πιάσει τη Σίτι στη 2η θέση και τη Λιντς ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας στη μάχη της παραμονής.

Η Γιουνάιτεντ έκανε το 4/4 με το 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο, αλλά με μία κομβική απώλεια. Ο Κασεμίρο ξέφυγε, αποβλήθηκε και θα απουσιάσει σήμερα, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στη μεσαία γραμμή του Τεν Χάαχ, το οποίο δεν μπορεί να καλύψει ούτε ο τραυματίας Έρικσεν. Με τον ασταθή Φρεντ και το νεοφερμένο Ζάμπιτσερ αναμένεται να παραταχθεί στα χαφ σήμερα και είναι αρκετά πιθανό να λείπει η ισορροπία από τους γηπεδούχους.

Η Λιντς έφτασε τα 7 παιχνίδια δίχως νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ (0-3-4) με την πικρή κυριακάτικη ήττα στο Νότιγχαμ, όπου ήλεγχε το παιχνίδι, αλλά πληγώθηκε από μία στατική φάση. Με υπηρεσιακό προπονητικό καθεστώς ταξιδεύει στο Μάντσεστερ απόψε, αφού απολύθηκε ο κόουτς Μαρτς. Δίχως πολλές απαιτήσεις πηγαίνει στο παιχνίδι, εκτός προγράμματος όποιο βαθμολογικό όφελος προκύψει. Διαθέτει την ποιότητα και την ταχυδύναμη στη μεσαία γραμμή να βάλει προβλήματα στο φαβορί, ειδικά σε καταστάσεις μεταβάσεων.

Συμπερασματικά, η Γιουνάιτεντ είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη με την επίθεσή της να ρολάρει, αλλά η κομβική απουσία του Κασεμίρο θα της προκαλέσει προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία. Προβλέπουμε αρκετές απειλητικές καταστάσεις από τη Λιντς, γενικά πλούσιο παιχνίδι, όπως τα 3/4 μεταξύ τους από τότε που επέστρεψαν στην Πρέμιερ τα “παγώνια”. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.13.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.13)

22:10 | Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν  ➡ 1 DNB (απόδοση 2.30)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ