Με τη «Βασίλισσα» και τον «Βίνι»!

Με τη «Βασίλισσα» και τον «Βίνι»!

Σε πρώτο πλάνο το Clasico.

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης…

Δύο στα δύο στις βασικές επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος την Τρίτη, λίγο νωρίτερα άρχισε η αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Τορίνο, παρά το ότι οι “μπιανκονέρι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν τη νίκη με σκορ 4-2 στο “ντέρμπι ντε λα Μόλε”, “άσο” και over 1.5 είχαμε επιλέξει στα προγνωστικά ποδοσφαίρου μας!

Όσο για το παιχνίδι του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ Μπρίστολ Σίτι και Μάντσεστερ Σίτι, με ενδεκάδα πολύ κοντά σε αυτή που κατά κανόνα επιλέγει και στα παιχνίδια υψηλού ανταγωνισμού ο Γκουαρντιόλα, οι “πολίτες” πήραν πολύ νωρίς, στο 7′, προβάδισμα στο σκορ, με δύο ακόμη γκολ στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης έφτασαν στο τελικό 3-0 και δικαίωσαν το Μαν. Σίτι -2.00 ασιατικό στο οποίο είχαμε καταλήξει!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

“Κλάσικο” Κυπέλλου απόψε, η Ρεάλ υποδέχεται την Μπαρσελόνα στον ημιτελικό της διοργάνωσης, σέντρα στις 22:00 στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, η ρεβάνς στις αρχές Απριλίου!

Από εντός έδρας ισόπαλο 1-1 με την Ατλέτικο στο “ντέρμπι μαδριλένιο” προέρχονται οι “μερένγκες”, μέτρια εμφάνιση, έπαιξαν για αρκετή ώρα με παίκτη παραπάνω μετά από την αποβολή του Κορρέα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου κι όμως βρέθηκαν πίσω στο σκορ και ισοφάρισαν στο τέλος με τον πιτσιρικά Άλβαρο! Παρά την απώλεια βαθμών η διαφορά με τους “μπλαουγκράνα” που παραμένουν στην κορυφή όχι μόνο δεν αυξήθηκε αλλά μειώθηκε κιόλας, δεν άξιζε και δεν πήρε τίποτα, ήττα 1-0 από την Αλμερία, στο δικό της παιχνίδι πρωταθλήματος η ομάδα του Τσάβι!

Με αυτές ακριβώς τις ψυχολογικές ισορροπίες αλλά και τη θέληση για μια άτυπη ρεβάνς μετά από την ήττα στο Σούπερ Καπ ετοιμάζονται οι γηπεδούχοι για το ματς, ακόμη κι αν δεν είναι στα καλύτερά τους μοιάζουν, και στα δικά μου μάτια, το φαβορί, μόνο οι Αλάμπα και Μεντί δεν μπορούν να βοηθήσουν τη στιγμή που οι Καταλανοί πηγαίνουν στο ντέρμπι χωρίς τους τρεις πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές τους στο δημιουργικό – εκτελεστικό κομμάτι! Πέδρι, Ντεμπελέ και Λεβαντόφσκι δεν μπορούν να αγωνιστούν απόψε, μακράν οι ποιοτικότεροι, και αποδοτικότεροι παίκτες της ομάδας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, οριακά και ο Κρίστενσεν στην άμυνα, αν δεν τα καταφέρει πιθανότατα τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Ερίκ Γκαρθία που υπολείπεται σημαντικά, δεν είναι καν για αυτό το επίπεδο αν με ρωτάτε αλλά αυτή είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση!

Ανεξάρτητα από τα τελευταία αποτελέσματα οι μονάδες των γηπεδούχων, κυρίως οι Μπενζεμά, Βινίσιους, Βαλβέρδε και Μόντριτς, δείχνουν σε καλή κατάσταση και περιμένω απόψε να το πάρουν πάνω τους, πέρα από τον Ντε Γιονγκ και, ίσως, τον Γκάβι δεν εντοπίζω την απαραίτητη σε τέτοιου είδους παιχνίδια κλάση και αυτοπεποίθηση στην πλευρά των “μπλαουγκράνα”! Από τις σπάνιες φορές, πόσω μάλλον σε τέτοιας φύσεως αναμετρήσεις, που βρίσκω αξία σε σημείο, δεδομένων των συνθηκών η απόδοση του “άσου”, στο 2.00, μου φαίνεται άκρως ικανοποιητική! Ως δεύτερη επιλογή πηγαίνω σε σκόρερ, σε εξαιρετική κατάσταση όλη τη σεζόν, άκρως αποτελεσματικός και πολύ πιο εύστοχος απ’ ό,τι μας είχε συνηθίσει ο Βινίσιους, στο 3.50 η απόδοση να βρει δίχτυα!

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ