Νέο θρίλερ στη Μαδρίτη!

Νέο θρίλερ στη Μαδρίτη!

Τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας συνεχίζονται.

Γράφει ο Κώστας Κούσης…

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και όλες τις φίλες του μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός με εκπληκτικό κρεσέντο του Κάνααν στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τη νίκη με τη Φενέρ των Ιτούδη, Καλάθη και έκανε το 1-0, αλλά εκμεταλλεύθηκε και την επιθετική ανυπαρξία της, παίζοντας πολύ καλή άμυνα. Έτσι δεν ήρθε το over που θέλαμε να συνδυάσουμε με την νίκη των «ερυθρολεύκων», όμως ελπίζουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες σήμερα.

Ημέρα Ευρωλίγκας και σήμερα, οπότε πάμε στοίχημα στο δεύτερο «ραντεβού» της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτιζάν, που ο πρώτος αγώνας είχε «κλέψει την παράσταση» και είχε συγκλονίσει όλους τους φίλους του μπάσκετ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν Προγνωστικά

Η νίκη των Σέρβων και ο τρόπος που αυτή ήρθε, με το τρίποντο του Κέβιν Πάντερ στο τέλος, με τον ίδιο να έχει 5/8 συνολικά μπορεί να σόκαρε τους γηπεδούχους, όμως ήταν η επιβράβευση μιας προσπάθειας που δεν το έβαλε κάτω σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, από μια ομάδα που ποτέ δεν τα παράτησε.

Γι’ αυτό ίσως και οι περισσότεροι φίλοι του μπάσκετ ανά την Ευρώπη μάλλον χάρηκαν περισσότερο με τη νίκη της Παρτιζάν, αφού πάντα η προσπάθεια εκτιμάται. Έπαιξε με αυτοπεποίθηση και έκανε ένα «διπλό» που σύμφωνα με τη στατιστική δίνει κατά 75% πρόκριση στο Final-4 (οι προηγούμενοι 6 από τους 8 που κέρδισαν στον πρώτο αγώνα προκρίθηκαν).

Χθες, μάλιστα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναδείχθηκε «προπονητής της χρονιάς» στην Αδριατική Λίγκα, μετά από ψηφοφορία μεταξύ προπονητών, δημοσιογράφων και φιλάθλων, οδηγώντας την Παρτιζάν σε 24 νίκες σε 26 αγώνες φέτος!

Προφανώς με όλα τα παραπάνω και δεν πρέπει να ξεγράφουμε τη Ρεάλ – μιλάμε για τη Ρεάλ, έτσι, πολυνίκη και έμπειρη, κι ας μην γεμίζει το μάτι φέτος. Έχει φανέλα, πώς να το κάνουμε. Και πάλι όμως προκρίθηκε στους «8» ως 3η, και πάλι διεκδικεί και πάλι θα προσπαθήσει να πει αυτή «την τελευταία λέξη».

Πάλι θα δούμε, κατά την εκτίμησή μας, μια σκληρή μάχη, ενώ υπάρχει αγωνία στη Μαδριτη για το αν θα παίξει ο Έντι Ταβάρες που έφυγε απ’ το ματς προχθές με ενοχλήσεις στο γόνατο. Έκανε εξετάσεις και είναι καλά, αλλά κανείς δεν ξέρει πόσο και πως θα παίξει σήμερα. Πάλι θα πάμε στην επιλογή, και σήμερα, να μη νικήσει κανείς με 6 ή περισσότερους πόντους, σε απόδοση 2,77, που βρίσκουμε στη Stoiximan, αφού θεωρούμε και πάλι οι Σέρβοι θα παλέψουν μέχρι τέλους. Το over 16,5 στους πόντους του Πάντερ σε απόδοση 2.15 δεν είναι κι άσχημο για διπλασιασμό…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν | Καμία ομάδα να κερδίσει με 6+ (2,77)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ