Ποντάρισμα σε δυνατή μάχη του Champions League

Ποντάρισμα σε δυνατή μάχη του Champions League

Στοιχηματική πρόταση για το Λουντογκόρετς - Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Πέντε παιχνίδια διεξάγονται απόψε Τρίτη (02/08) για τα Προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Λουντογκόρετς – Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Champions League.

*Τρίτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (9/8).

*Over 2,5 στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαιώνουν οι Σουηδοί την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κλείσει Τζόρνταν Λάρσον

*GG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Βουλγαρία, 70)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (5-0) της Σπάρτακ Βάρνα. Σκόραραν οι Τεκπετέι (1′), Ρικ (5′), Τιάγκο (12′, 80′) και Σισίνιο (76′).

Παρά την ήττα που γνώρισε στο Δουβλίνο (2-1), η Λουντογκόρετς έχοντας παρακαταθήκη την άνετη νίκη στην Βουλγαρία (3-0) προσπέρασε το εμπόδιο της Σάμροκ Ρόβερς την προηγούμενη βδομάδα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Βρέθηκε σε δύσκολη θέση από νωρίς, έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 51′ και γλίτωσε τις… αναγούλες με τη συμπλήρωση των 90′. Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας συγκέντρωσε δέκα βαθμούς (κράτησε το μηδέν στις τρεις), την Παρασκευή δεν δυσκολεύτηκε με αντίπαλο την Σπάρτακ Βάρνα (5-0 εντός).

Εκ των πρωταγωνιστών της αναδείχθηκε ο Τιάγκο σκοράροντας δύο φορές. «Συμφωνώ πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποτελεί την πιο δύσκολη αντίπαλο για εμάς από το ξεκίνημα της σεζόν. Την σεβόμαστε απόλυτα, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε», είπε ο προπονητής Σιμούντζα. Ετοιμοπόλεμος ο Πιοτρόφσκι, νοκ άουτ παραμένει ο Γκονσάλβες.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΑΝΑΛΥΣΗ (Κροατία, 34)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (4-1) της Ίστρα. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 με Όρτσιτς (11′ πεν.), Τσούταλο (32′) και Μποκτσάι (80′), μείωσε ο Μπάκραρ στο 84′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Εμρέλι στο 88′.

Αήττητη μετά από έξι αναμετρήσεις στη νέα σεζόν παραμένει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με απολογισμό 4-1-1. Την προηγούμενη βδομάδα πέταξε στο καναβάτσο την Σκούπι με συνολικό σκορ 3-2 κάνοντας το βήμα εμπρός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη μεταξύ τους αναμέτρηση στα Σκόπια προηγήθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και διατήρησε σχετικά εύκολα τα ηνία στη συνέχεια. Την Παρασκευή η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πραγματοποίησε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα με εμφατικό τρόπο επί της Ίστρα (4-1 εντός).

Πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός του Εμρέλι στην εν λόγω αναμέτρηση που αφήνει μόλις με έναν επιθετικό τον προπονητή Τσάτσιτς, τον Γιόσιπ Ντρμιτς, ενόψει της αποψινής μάχης στην Βουλγαρία. Ετοιμοπόλεμος φαντάζει ο Μέναλο που αγωνίστηκε για 60′ με την Ίστρα, εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Πέτκοβιτς που αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πλευρά.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 3,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Η μάχη μεταξύ των δύο ομάδων για την είσοδο στα πλέι οφ αναμένεται δυνατή. Αξίζει το ποντάρισμα στη Λουντογκόρετς που παίζει εντός έδρας, όπου παραμένει αήττητη σε 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Θα επιλέξουμε τον άσο με την κάλυψη της ισοπαλίας, δηλαδή 1 (DNB) σε απόδοση 2.15.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ