Για την ανατροπή σε «Λεωφόρο» και «Βικελίδης»!

Για την ανατροπή σε «Λεωφόρο» και «Βικελίδης»!

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων με τις μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας (20:30): Μεγάλο ματς στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει την ανατροπή ενός σκορ που μόνο εύκολο δεν είναι. Για την ακρίβεια, οι «πράσινοι» έχουν ένα… βουνό μπροστά τους να ανέβουν αν θέλουν να ανατρέψουν αυτό το 2-0 εις βάρος τους που διαμορφώθηκε στην Πράγα. Απέναντι σε μια ομάδα καλή, έμπειρη, που ξέρει από τέτοιου είδους παιχνίδια. Έχει κάνει πολλά βήματα προόδου η Σλάβια στην Ευρώπη, κάτι που το είχαμε επισημάνει και πριν από το πρώτο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει για την ανατροπή με ένα ακόμα… μείον για εκείνον. Δεν παίζει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του. Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι η χειρότερη απουσία που θα μπορούσε να έχει ο Γιοβάνοβιτς σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο Αργεντινός αντίκρισε ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα στην Πράγα, σε μια απόφαση που εξόργισε τους πράσινους και δεν είναι διαθέσιμος. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Βαγιαννίδης. Αντίθετα, επιστρέφει ο Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, θα παίξει ο Χουάνκαρ αριστερά, ενώ είναι πιθανό να δούμε από την αρχή και τον Αλεξανδρόπουλο.

Διαβάστε επίσης: Επένδυση για το μέλλον από την ΑΕΚ – Συνεχίζουν οι προσπάθειες για στόπερ

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα La Liga

Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας (20:30): Με μία πολύ σημαντική απουσία ήρθε στην Αθήνα και η Σλάβια. Ο Βραζιλιάνος, Εβέρτον, τραυματίστηκε στο ματς πρωταθλήματος που έδωσαν οι Τσέχοι και δεν ήρθε στη χώρα μας, στερώντας ένα σημαντικό όπλο από την μεσοεπιθετική γραμμή της Σλάβια. Οι Τσέχοι θα κοιτάξουν σίγουρα να διασφαλίσουν όσο περισσότερο γίνεται το μηδέν: με αυτό στην άμυνα, εκείνοι θα πάρουν την πρόκριση.

H εκτίμηση για το στοίχημα: Έχουμε δώσει στο stoiximaview και τα ειδικά όσον αφορά το παιχνίδι της Λεωφόρου. Το… νου σας σε κόκκινες και πέναλτι, έγιναν πολλά στο πρώτο ματς. Επίσης δώσαμε και σκόρερ για όσους θέλουν να κυνηγήσουν πολύ μεγάλες αποδόσεις στο παιχνίδι. Όσο για το ματς; Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός θα τα καταφέρει τελικά. Μοιάζει δύσκολο. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι θα βγάλει μεγάλο πάθος για την πρόκριση, θα πιέσει, θα επιτεθεί. Και είναι πολύ πιθανό να τα βρει τα δύο γκολ. Θα πάμε στοίχημα με over 1,5 γκολ Παναθηναϊκού σε απόδοση 2.62 (Pamestoixima).

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00): Το 2-0 του πρώτου αγώνα (30’ Γιοβάνοβιτς, 84’ Ζάχαβι), ανέτρεψε τελείως τα προγνωστικά στο στοίχημα για την πρόκριση. Έτσι κι αλλιώς, τα θεωρούσα λάθος. Κάπως έτσι, από το 1.50 του Άρη, βρεθήκαμε πλέον στο 5.50. Και στο 1.14 της Μακάμπι Τελ Αβίβ από το 2.50. Πάντως, για να τα λέμε όλα, όσο και να κινδύνευσε ο Άρης για περισσότερα γκολ, άλλο τόσο θα μπορούσε να είχε βάλει ο Καμάτσο στο φινάλε το… άχαστο που έχασε και τώρα θα μιλούσαμε για άλλο ματς. Γιατί, άλλο το 2-0 και άλλο το 2-1. Άλλη προετοιμασία κάνεις για το πρώτο σκορ, άλλη για το δεύτερο, υπό την έννοια πως με το… 2-1 θα μπορούσες να παίξεις πιο υπομονετικά. Τέλος πάντως, το… κακό έγινε, πάμε να δούμε τι έχουμε εδώ.

Το πάλεψε όσο μπορούσε ο Άρης στο Ισραήλ. Δεν έπιασε καλή απόδοση, τον κράτησε ο Κουέστα και τώρα κυνηγάει κάτι που μοιάζει από υπέρβαση ως θαύμα. Διαλέγετε και παίρνετε. Το ξαναγράφουμε: Αν είχε σκοράρει ο Καμάτσο σε κενή εστία από τα 3 μέτρα, τώρα θα ήταν διαφορετικές και οι πιθανότητες και οι όποιες συζητήσεις. Προβλήματα δεν έχει ο Μπούργος, ο οποίος είπε το λογικό: Για να μπορέσει ο Άρης να κάνει την ανατροπή, θα πρέπει να τα κάνει όλα τέλεια.

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα Serie A

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τη Ζίρα με 3-0 εκτός και 0-0 στο Ισραήλ και στοχεύει σε νέα πρόκριση. Είτε το πιστεύει, είτε όχι, ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε ότι η ομάδα του θα παίξει επιθετικά. Δεν το πιστεύω. Έχει ποιότητα μπροστά, αλλά δεν πιστεύω ότι θα ρισκάρει. Εκτός αν πει ότι μπαίνει δυνατά για ένα δεκάλεπτο να βρει ένα γκολ να… τελειώνει.

Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00): Ο Άρης είναι αναγκασμένος να ρισκάρει. Αν όχι από την αρχή, σίγουρα από κάποιο σημείο του αγώνα κι έπειτα, κι αν ακόμα το ματς είναι στο μηδέν, οφείλει να το κάνει. Είναι… αμαρτία που δεν δικαίωσε την επιλογή με τα γκολ στο Ισραήλ. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει και με τον Μαντσίνι σε δύο περιπτώσεις, ή θα μπορούσε απλά ο Καμάτσο να την είχε σπρώξει σε κενή εστία. Κι εγώ θα το έβαζα αυτό. Πάμε στοίχημα με το G/G στο 1.83 (bet365).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ