Βλαντίμιρ Πούτιν: «Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας – Η νίκη θα είναι μαζί μας»

Βλαντίμιρ Πούτιν: «Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας – Η νίκη θα είναι μαζί μας»

«Η Ρωσία δεν ανοίγει απλώς τις πόρτες στο σπίτι μας. Η Ρωσία ανοίγει την καρδιά της. Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, διαβεβαίωσε σήμερα ότι η Ρωσία θα πετύχει τη «νίκη» στον πόλεμο που διεξάγει ενάντια στην Ουκρανία, κατά τη διάρκεια μεγαλειώδους συγκέντρωσης στην Κόκκινη Πλατεία στο κέντρο της Μόσχας, για τον εορτασμό της προσάρτησης τεσσάρων ουκρανικών περιφερειών.

Ο Πούτιν, απευθυνόμενος σε πλήθος κόσμου, τόνισε πως «σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα, μια ημέρα αλήθειας και δικαιοσύνης».

«Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας»

Επανέλαβε τους αβάσιμους ισχυρισμούς του ότι η Ουκρανία «προσπαθεί να εξαλείψει» τον πολιτισμό των ανθρώπων, που ζουν στις περιοχές Λουγκάνσκ και Ντονέτσκ και ξεκαθάρισε ότι οι κάτοικοι στις περιοχές αυτές «έκαναν την επιλογή να είναι με την πατρογονική πατρίδα τους», στα λεγόμενα «δημοψηφίσματα» που η Ουκρανία και η Δύση έχουν καταγγείλει ως παράνομα.

«Η Ρωσία δεν ανοίγει απλώς τις πόρτες στο σπίτι μας. Η Ρωσία ανοίγει την καρδιά της. Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βλαντίμιρ Πούτιν, αναφερόμενος στους κατοίκους των τεσσάρων περιοχών που προσάρτησε.

Μιλώντας στο πλήθος που κατέκλυσε την Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα, ο Πούτιν υποσχέθηκε να κάνει «τα πάντα», για να αυξήσει το επίπεδο ασφάλειας στις περιοχές Χερσώνα, Ζαπορίζια, Λουγκάνσκ και Ντονέτσκ. 

«Αγαπητοί φίλοι, θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να υποστηρίξουμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας στη Ζαπορίζια και τη Χερσώνα, καθώς και στο Ντονέτσκ και το Λουγκάνσκ», σημείωσε.

Και προσέθεσε: «Θα κάνουμε τα πάντα, προκειμένου να αυξήσουμε το επίπεδο ασφάλειας σε αυτά τα εδάφη γι’ αυτούς τους ανθρώπους.

»Θα κάνουμε τα πάντα, για να αποκαταστήσουμε την οικονομία και τις υποδομές, να χτίσουμε σχολεία, νέα ιδρύματα, νοσοκομεία».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας. 

»Έχουμε γίνει ισχυρότεροι, επειδή είμαστε μαζί. Έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας. Και η αλήθεια σημαίνει δύναμη. Σημαίνει νίκη. Η νίκη θα είναι δική μας».

Στην Κόκκινη Πλατεία είναι σε εξέλιξη μεγάλη συναυλία, ενώ πολλοί στο πλήθος κρατούν ρωσικές σημαίες και αρκετοί έχουν ζωγραφίσει τα εθνικά χρώματα της Ρωσίας στο πρόσωπό τους. Ορισμένοι, μάλιστα, κρατούν σημαίες με το φιλοπόλεμο σύμβολο «Ζ» της Ρωσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ