Τουρκικά ΜΜΕ: Έντονες αντιδράσεις για τις δηλώσεις Σολτς – Μητσοτάκη

Τουρκικά ΜΜΕ: Έντονες αντιδράσεις για τις δηλώσεις Σολτς – Μητσοτάκη

Τουρκικά ΜΜΕ σχολιάζουν την επίσκεψη του Όλαφ Σολτς στην Ελλάδα

Η επίσκεψη του Όλαφ Σολτς στην Αθήνα και οι κοινές δηλώσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη απασχόλησαν τα τουρκικά ΜΜΕ. Τα τεθωρακισμένα οχήματα Marder από τη Γερμανία αλλά και οι υποστηρικτικές δηλώσεις του γερμανού καγκελάριου στην Ελλάδα κυριάρχησαν στο άρθρα του τουρκικού Τύπου που ασχολήθηκαν με την επίσκεψη.

Ο Όλαφ Σολτς υπογράμμισε ότι η «αμφισβήτηση κυριαρχίας από εταίρο του ΝΑΤΟ δεν είναι αποδεκτή». Ξεκαθάρισε, δε, πως τα προβλήματα πρέπει να επιλυθούν στη βάση του διαλόγου και του Διεθνούς Δικαίου. Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι τα ελληνικά νησιά δεν αποτελούν απειλή για κανέναν, ενώ ο τούρκος πρόεδρος δηλητηριάζει τις σχέσεις των δύο χωρών με ψέματα.

«Η Ελλάδα επέστρεψε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις»

«Η Ελλάδα επέστρεψε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις! Ο Μητσοτάκης διαμαρτυρήθηκε ξανά για την Τουρκία: Υποστήριξη από τον Γερμανό Καγκελάριο» αναφέρει η Σαμπάχ ενώ η Μιλιέτ σημειώνει: «Η Ελλάδα παίζει με την φωτιά, τοποθετεί τα γερμανικά τεθωρακισμένα στα σύνορα με την Τουρκία. Ο Μητσοτάκης που συναντήθηκε με Σολτς έβαλε στο στόχαστρο την Τουρκία χωρίς να αναφέρει το όνομά της».

 

O Ρώσος έφυγε, ο Γερμανός ήρθε

«Ο Ρώσος έφυγε, ο Γερμανός ήρθε… Τα νέα όπλα της Ελλάδας είναι στα τουρκικά σύνορα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι τεθωρακισμένα οχήματα μάχης Marder (ZMA) από τη Γερμανία θα αναπτυχθούν στα τουρκικά σύνορα», είναι ο τίτλος του άρθρου στο Oda TV. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ