Καιρός: Ζέστη με ακόμα και 20 βαθμούς το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Ζέστη με ακόμα και 20 βαθμούς το Σαββατοκύριακο

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο.

Αρκετά ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός από αύριο, Σάββατο και μέχρι περίπου την Τετάρτη σύμφωνα με τον γνωστό προγνώστη του καιρού, Σάκη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3, θα υπάρχει αρκετή ζέστη με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο και τη χώρα να μπαίνει σε μία φάση καλοκαιρίας με τον υδράργυρο εντός της ημέρας να φτάνει ακόμα και τους 19-20 βαθμούς.

Ομίχλες και ζέστη το Σάββατο

Το Σάββατο τις πρώτες πρωινές ώρες και κατά τη διάρκεια της νύχτας σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα παραμείνει το σχετικό κρύο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ζεστάνει ο καιρός στις περισσότερες περιοχές.

Τις πρωινές και προμεσημβρινές ώρες θα υπάρχουν ομίχλες στα βόρεια της χώρας, όπως στον Έβρο, στο εσωτερικό της ανατολικής Μακεδονίας, στην πεδιάδα της κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και στα ορεινά – ημιορεινά στη δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία και στην Πελοπόννησο στα ηπειρωτικά.

Μάλιστα οι ομίχλες κατά τόπους θα είναι αρκετά πυκνές. Χαμηλές νεφώσεις δεν αποκλείονται να υπάρξουν και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στο εσωτερικό της Κρήτης και να δημιουργήσουν κάποιες συνθήκες ομιχλών κυρίως τις πρωινές και προμεσημβρινές ώρες.

Ο καιρός από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη

Από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη θα υπάρξει καλός καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας που θα φτάσει μέχρι και τους 19-20 βαθμούς.

Την Κυριακή ο καιρός θα έχει συννεφιές από τα δυτικά, βορειοδυτικά προς τα ανατολικά, νοτιοανατολικά. Η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει ακόμα και τους 20 βαθμούς, στα βόρεια τους 17 με 19 και στα νότια τους 16

Τη Δευτέρα θα υπάρχει επίσης ηλιοφάνεια και λίγα σύννεφα πρόσκαιρα αυξημένα στη βορειοανατολική Ελλάδα. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 18 βαθμούς στα κεντρικά, τους 13 με 18 στα βόρεια και τους 17 στα νότια.

Την Τρίτη, ηλιοφάνεια θα υπάρχει σχεδόν παντού και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 στα κεντρικά, τους 16 με 17 στα βόρεια και τους 17 στα νότια.

Τέλος την Τετάρτη αναμένεται επίσης ηλιοφάνεια με τοπικές ομίχλες το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 19 στα κεντρικά, στους 17 στα νότια και στους 16 με 19 στα βόρεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ