Σεπόλια: Χωρίς τέλος η λίστα της φρίκης – Έρχονται πέντε νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης

Σεπόλια: Χωρίς τέλος η λίστα της φρίκης – Έρχονται πέντε νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση 5 ακόμα ατόμων που φέρεται να συνευρέθηκαν με το κορίτσι - Ανάμεσά τους και ένας οικογενειάρχης γνωστός στη γειτονιά

Ατέλειωτη φαντάζει η λίστα της φρίκης με τους βιαστές-πελάτες της 12χρονης στα Σεπόλια καθώς οι Αρχές συνεχίζουν το δύσκολο έργο της ταυτοποίησης ατόμων που συνευρέθηκαν έναντι αμοιβής με το κορίτσι.

Νεότερες πληροφορίες που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας αναφέρουν ότι άλλα 5 άτομα βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών και είναι θέμα χρόνου οι νέες συλλήψεις.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews από τα στοιχεία και τις περιγραφές που έκανε η 12χρονη κατά την τελευταία, έκτη κατά σειρά, κατάθεσή της οι Αρχές έχουν φτάσει στα ίχνη πέντε νέων προσώπων που φέρεται να συναντήθηκαν με το 12χρονο κορίτσι.

Ποιοι είναι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της κυριακάτικης εφημερίδας ανάμεσα στους 5 είναι ένας κάτοικος της περιοχής παντρεμένος με παιδί.

Ο συγκεκριμένος άνδρας σύχναζε στο κατάστημα του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου ενώ όπως είπε η 12χρονη τον έβλεπε στην πλατεία με τη γυναίκα του και το παιδί του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ