Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει μέρος στη Γάζα που δεν θα φτάσουμε»

Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει μέρος στη Γάζα που δεν θα φτάσουμε»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός επανέλαβε ότι ο ισραηλινός στρατός δεν θα σταματήσει την καταδίωξη της Χαμάς.

Τις απειλές του εναντίον των μαχητών της Χαμάς επανέλαβε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος τόνισε ότι οι δυνάμεις των IDF δεν θα σταματήσουν την επίθεσή τους.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην εκπαιδευτική βάση Ζικίμ των IDF κοντά στη Γάζα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου υπογράμμισε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις θα φτάσουν σε κάθε μαχητή της Χαμάς σε κάθε γωνιά της Λωρίδας της Γάζας.

«Θυμάστε όταν έλεγαν ότι δεν θα εισβάλουμε στη Γάζα; Εισβάλαμε. Είπαν ότι δεν θα φτάναμε στα περίχωρα της πόλης της Γάζας, φτάσαμε. Είπαν ότι δεν θα μπαίναμε στο [νοσοκομείο] Αλ Σίφα, μπήκαμε», είπε ο Νετανιάχου σε μια βιντεοσκοπημένη δήλωση που κυκλοφόρησε από το γραφείο του.

«Θα εξουδετερώσουμε τη Χαμάς»

«Δεν υπάρχει μέρος στη Γάζα που δεν θα φτάσουμε. Δεν υπάρχει κανένα κρησφύγετο, κανένα καταφύγιο, κανένα καταφύγιο για τους δολοφόνους της Χαμάς», σημείωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

«Θα φτάσουμε εκεί και θα εξουδετερώσουμε τη Χαμάς και θα φέρουμε πίσω τους ομήρους μας – αυτές είναι οι δύο ιερές αποστολές μας».

Ο Νετανιάχου είπε ότι μίλησε χθες το βράδυ ξανά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και «δεν τα παρατάμε, θα καταστρέψουμε τη Χαμάς και θα πετύχουμε μια πλήρη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ