Νέος ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ο Χρήστος Σίμος

Μετά από απόφαση του Νίκου Παππά.

Νέος ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ο Χρήστος Σίμος | to10.gr

Ο Χρήστος Σίμος είναι ο νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, με απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ.

Υπενθυμίζεται πως γ.γ. ήταν ο Λευτέρης Κρέτσος ο οποίος ανέλαβε υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. Ο διάδοχός του Γιώργος Κρικρής, διατέλεσε γ.γ. για δέκα ημέρες και στη συνέχεια παραιτήθηκε αφήνοντας αιχμές: «διαισθάνθηκα ότι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κλήθηκα να εργαστώ δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όσο εγώ θα ήθελα και όσο πιστεύω ότι η εποχή επιβάλλει», είχε τονίσει.

Ο Χρήστος Σίμος γεννήθηκε το 1977 στο Περιστέρι. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

Εργάστηκε σε ερευνητικά προγράμματα που αφορούσαν την εκπαίδευση, την καταγραφή των βάσεων δεδομένων για τις ανθρωπιστικές επιστήμες στην Ελλάδα, τον πολιτικό λόγο κατά την περίοδο της Μεταπολίτευσης και την κοινωνιολογία του αθλητισμού. Ως δημοσιογράφος εργάστηκε στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο και στο ραδιόφωνο.

One Channel
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο