Υπόθεση με βιτριόλι : Η συγγνώμη στην Ιωάννα που δεν ήρθε ποτέ

Υπόθεση με βιτριόλι : Η συγγνώμη στην Ιωάννα που δεν ήρθε ποτέ

Ένα μήνα μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας και καθημερινά συμπληρώνονται νέα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης θρίλερ.

Μια συγγνώμη, που εξακολουθεί να μην έρχεται, περιμένει εκ μέρους της 35χρονης κατηγορούμενης η οικογένεια της άτυχης Ιωάννας.

Το τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης που συγκλόνισε την κοινή γνώμη εξακολουθεί να νοσηλεύεται, οι γιατροί μάλιστα που την παρακολουθούν κατάφεραν να σώσουν το αριστερό μάτι της και προσπαθούν να επουλώσουν τα τραύματα που της προκάλεσε το καυστικό υγρό.

Ένα μήνα μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας και καθημερινά συμπληρώνονται νέα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης θρίλερ.

Η οικογένεια της 34χρονης περιμένει ακόμα μια συγγνώμη
Η οικογένεια της Ιωάννας , η οποία δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο, περιμένει ακόμα εξηγήσεις για την αποτρόπαια πράξη της 35χρονης.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης υποστήριξε μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ ότι πολλές φορές τα κίνητρα μια επίθεσης μπορεί να «χτιστούν» στο μυαλού κάποιου χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος.

Θετικά τα νέα από το Θριάσιο
Στο μεταξύ, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας της 34χρονη Ιωάννας, που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι καθώς κατάφεραν να σώσουν το αριστερό μάτι της αν και ακόμα ο δρόμος αναμένεται μακρύς. Οι γιατροί προσπαθούν να αποκαταστήσουν τα τραύματα που προκάλεσε στο πρόσωπό της το καυστικό υγρό.

«Η Οφθαλμολογική κλινική του Θριάσιου δούλευε όλο αυτόν τον καιρό προκειμένου να επουλωθεί το τραύμα στο μάτι. Αυτή τη στιγμή έχει επουλωθεί και το μάτι έχει ανακτήσει την όραση του. Ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»

Συνεχίζει να μην ομολογεί η 35χρονη
Την ίδια ώρα η 35χρονη που κρατείται στις φυλακές κορυδαλλού σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιο ήρεμη, σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και δείχνει λίγο πιο συνεργάσιμη σε σχέση με τις πρώτες μέρες.

Παρ όλα αυτά δεν έχει αναφέρει απολύτως τίποτα για την επίθεση εναντίον της Ιωάννας και δεν έχει παραδεχθεί τίποτα από όσα την κατηγορούν ενώ παρακολουθείται στενά από κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο των φυλακών.

Τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τώρα την ΕΛ.ΑΣ. σχετίζονται με το από πού προμηθεύτηκε η 35χρονη το βιτριόλι, πως αγόρασε τους πομπούς παρακολούθησης και από πότε σχεδίαζε την επίθεση, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ