Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε το «Καμπ Νου» ο Πικέ (pics & vids)

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε το «Καμπ Νου» ο Πικέ (pics & vids)

Μέσα σε αποθέωση και χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ο Ζεράρ Πικέ έβαλε τέλος στην σπουδαία του καριέρα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Στα 35 του χρόνια ο Ζεράρ Πικέ έβαλε τέλος στην καριέρα του και στο παιχνίδι με την Αλμερία φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Καταλανός ξεκίνησε βασικός και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με τον Τσάβι να τον αντικαθιστά στο 84ο λεπτό του ματς για να γνωρίσει την αποθέωση.

Το κοινό του «Καμπ Νου» σηκώθηκε όρθιο για να πει το αντίο σε έναν θρύλο που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου. Ο Πικέ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αποχαιρέτησε έναν έναν όλους τους συμπαίκτες του και βγήκε για τελευταία φορά από τον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: «Καθάρισε» μέσα σε δύο λεπτά

Έτσι, έβαλε τέλος σε μία καριέρα γεμάτη από τίτλους και διακρίσεις. Στα 14 χρόνια που αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, κατέγραψε 612 συμμετοχές, με 53 γκολ και 13 ασίστ ενώ κατέκτησε οκτώ πρωταθλήματα, τρία Champions League, ισάριθμα Super Cup Ευρώπης, επτά κύπελλα και έξι Super Cup Ισπανίας. Μύθος!

Η στιγμή της αλλαγής του:

Η αποθέωση μετά το ματς:

Το βίντεο της Μπαρτσελόνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ