ΜΠΑΜ FC: Το «τρελό» όνειρο των δύο YouTubers που έρχεται για να… ταράξει το ελληνικό ποδόσφαιρο – διαδίκτυο (pics, vids)

ΜΠΑΜ FC: Το «τρελό» όνειρο των δύο YouTubers που έρχεται για να… ταράξει το ελληνικό ποδόσφαιρο – διαδίκτυο (pics, vids)

Δύο νεαροί Έλληνες YouTubers με ένα «τρελό» όνειρο! Το κοινό όραμα, το μεγάλο… μπαμ και το… full content. To10.gr μίλησε με τους ιδρυτές της ΜΠΑΜ FC, Χάρη Μηλιώνη και Χάρη Τάσσο!

«Το 2027 θα είμαστε σε επαγγελματική κατηγορία». Μόνο αυτή η φράση αρκεί για να δείξει ακριβώς πόσο  μεγάλο είναι το όραμα που έχουν οι… Χάρηδες για την ΜΠΑΜ FC!

Ποια είναι ωστόσο η ΜΠΑΜ FC που έρχεται για να «ταράξει» το ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό…

Δύο από τους πιο γνωστούς Έλληνες YouTubers, οι Χάρης Μηλιώνης και Χάρης Τάσσος ή αλλιώς KarpouziFetaGaming και Madney, είχαν το όνειρο να ιδρύσουν μια πραγματική ποδοσφαιρική ομάδα η οποία θα συμμετέχει κανονικά σε πρωταθλήματα. Χωρίς πολλά πολλά, το σκέφτηκαν, το συζήτησαν και το υλοποίησαν, ζώντας πλέον το απόλυτο όνειρο.

Ήδη το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στο ελληνικό διαδίκτυο, καθώς μόνο ο λογαριασμός της ομάδας στο Instagram έχει φτάσει τους 34 χιλιάδες ακολούθους μέσα σε σχεδόν έναν μήνα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΜΠΑΜ FC (@mpamfc)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΜΠΑΜ FC (@mpamfc)

Οι δύο ιδρυτές της ΜΠΑΜ FC που έχει «τρελάνει» το ελληνικό διαδίκτυο, μίλησαν στο «10» και αποκάλυψαν πως τους ήρθε η ιδέα, τι δυσκολίες αντιμετώπισαν και ποιοι είναι οι στόχοι που έχουν με την ομάδα τους.

Καταρχάς πως σας ήρθε η ιδέα της ίδρυσης;

«Το σκεφτόμουν (Χάρης Τάσσος) εδώ και καιρό να το κάνω. Είχα κάνει και το πρότζεκτ με την Madney FC στην Αλεξανδρούπολη με τα 8x8.

Το συζητήσαμε με τον Χάρη (Μηλιώνη), εκείνος «ψήθηκε» και σκεφτήκαμε ότι ήταν κάτι το πολύ πρωτοποριακό και ότι θα ταίριαζε με το περιεχόμενο των καναλιών μας».

Το «ΜΠΑΜ» έγινε… Πως σας ήρθε το όνομα;                                                                  

«Το σκεφτόμασταν καιρό το όνομα της ομάδας. Δεν υπάρχει από πίσω κάποια σημασία. Ψάχναμε κάτι εύκολο, εύηχο. Κάτι που… μένει».

Είχατε κάποιο άλλο όνομα σαν ιδέα;

«Ναι είχαμε. Το «Τρένο», οι «Τερματισμένοι» και ο «Χαραλαμπιακός» Τελικά επιλέξαμε να ονομάσουμε «ΜΠΑΜ» την ομάδα».

Για τα χρώματα… Γιατί πορτοκαλί.

«Είναι πορτοκαλί και μαύρο. Είναι πρωτότυπο. Στην Ελλάδα καμία ομάδα δεν έχει τα ίδια χρώματα. Υπάρχει και ένα reference αλλά δεν θέλουμε να το αποκαλύψουμε ακόμα».

Πως υποδέχτηκε ο κόσμος την ιδέα;

«Έχουμε δεχτεί μεγάλη στήριξη από τον κόσμο. Μας έχουν δείξει μεγάλη αγάπη. Μάλιστα μας έχουν προσεγγίσει και πολλοί μεγάλοι χορηγοί  και άτομα του χώρου. Γενικότερα το θέμα έχει πάρει πολύ μεγάλη προβολή».

Πως κύλησε η διαδικασία; Βρήκατε δυσκολίες, σας βοήθησαν;

«Οι βασικές δυσκολίες είχαν να κάνουν με τη γραφειοκρατία. Εκνευριστικά πολύ. Εάν δεν υπήρχε τόσο μεγάλο θέμα, η υπόθεση θα προχωρούσε και πιο εύκολα.

Για εμάς πιο δύσκολο είναι η δημιουργία των βίντεο, παρά η δημιουργία της ομάδας».

Θέλετε ένα «All or Nothing» ή κάτι πιο διαφορετικό;

«Ναι, το έχουμε δει και θέλουμε να πάρουμε μια ιδέα από το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, ωστόσο αυτό είναι πιο «στημένο».

Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε κάτι πιο ρεαλιστικό. Κάτι που θα είναι ανάμεσα σε αυτό και στην πραγματικότητα, διότι το συγκεκριμένο είναι πάνω κάτω «ωμό» ποδόσφαιρο.

Και τα βίντεο με τα highlights θα έχουν ένα πριν και ένα μετά. Θα έχει φυσικά τα στιγμιότυπα των αγώνων, ωστόσο θα έχει και πολλά κλιπάκια πριν από την έναρξη των παιχνιδιών και μετά τη λήξη τους».

Τι ρόλους θα έχετε στην ομάδα;

«Ο Χάρης (Μηλιώνης) πρόεδρος και εγώ (Χάρης Τάσος) αρχηγός της ομάδας. Αλλά οι ρόλοι θα είναι ουσιαστικά για το περιεχόμενο των βίντεο, διότι και οι δύο θα έχουμε μαζί την ομάδα».

Η ομάδα έχει στελεχωθεί;

«Έχουμε κλείσει προπονητή και τεχνικό διευθυντή και είμαστε σε διαδικασίες για την ολοκλήρωση του ρόστερ. Έχουν γίνει τα δοκιμαστικά, έχουμε δει τους παίκτες και η υλοποίηση του ρόστερ είναι πλέον πολύ κοντά».

Τι περιμένετε από τον προπονητή; Τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά.

«Όλες οι αποφάσεις που παίρνουμε γίνονται πάντα με τον γνώμονα του να συμμετέχουν όλοι στα βίντεο.

 Αγωνιστικά δεν θα εμπλακούμε. Το αφήνουμε πάνω του και εφόσον η ομάδα φέρνει καλά αποτελέσματα δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα μαζί του».

Από τους ποδοσφαιριστές περιμένετε ίδια αντιμετώπιση;

«Θέλουμε φυσικά να έχουν συμμετοχή στα βίντεο ωστόσο δεν αρκεί μόνο αυτό. Θέλουμε να έχουν πάθος για την ομάδα. Να θέλουν να βρίσκονται εδώ, να μην χάνουν προπονήσεις, όπως γίνεται στα τοπικά.

Μας νοιάζει περισσότερο η νοοτροπία, να θέλουν να είναι εδώ, να παίζουν για την ομάδα».

Εάν έρθει στις καλός παίκτης ο οποίος ωστόσο δεν θέλει να βγαίνει στις κάμερες… Εκεί τι κάνετε;

«Δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα τέτοιες περιπτώσεις. Εφόσον όμως είναι καλός και παίζει κανονικά τότε «αναγκαστικά» θα βγει και στις κάμερες κάποια στιγμή. Ωστόσο όλοι όσοι έρχονται γνωρίζουν τι και πως, όποτε ξέρουν το θέμα με τις κάμερες».

Υπάρχει κάποια ομάδα που ταυτίζεστε, όχι μονάχα ποδοσφαιρικά

«Όχι. Θέλουμε να ακολουθήσουμε το δικό μας μονοπάτι».

Οι στόχοι, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά

«Αγωνιστικά να ανέβουμε κατηγορία. Εξωαγωνιστικά θέλουμε να κυλήσει η πρώτη χρονιά χωρίς προβλήματα και να βγαίνουν τα βίντεο στην ώρα τους».

Κόσμο θα έχει η ομάδα στο γήπεδο;

«Πιστεύουμε ότι θα είναι καμίνι η έδρα μας! Περιμένουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο».

Μια πιο… extreme ερώτηση. Είμαστε 2027, που βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή;

«Σίγουρα σε επαγγελματική κατηγορία, τώρα σε ποια δεν λέμε σε ποια»…

Και κλείνοντας, οι δύο ιδρυτές έδωσαν το… σύνθημα, προσκαλώντας τον κόσμο να δείξει τη στήριξη του με το ξεκίνημα της σεζόν… «Όσοι είναι Θεσσαλονίκη, κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο να είναι στο γήπεδο της Μίκρας!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ