Η κορυφαία μορφή του Άρη: Ο Γκάλης και οι… άλλοι θρύλοι (Γκάλοπ)

Η κορυφαία μορφή του Άρη: Ο Γκάλης και οι… άλλοι θρύλοι (Γκάλοπ)

Τον τεράστιο Νίκο Γκάλη αναδείξατε ως την κορυφαία μορφή της ιστορίας του Άρη στα 105 χρόνια ζωής του συλλόγου. Εσεις μπορείτε να συνεχίσετε να ψηφίζετε στο γκάλοπ που εξακολουθεί να «τρέχει» από to10.gr.

Στις 25 Μαρτίου ο Άρης γιόρτασε τα 105α γενέθλια του με to10.gr να σας ζητά να ψηφίσετε την κορυφαία μορφή του ιστορικού συλλόγου της Μακεδονίας.

Με τη συμμετοχή να έχει ξεπεράσεις τις 1.200 ψήφους ο Νίκος Γκάλης εξασφάλισε τη «μερίδα του λέοντος» των ψήφων σας, λαμβάνοντας το 66%!

Μια επιλογή λίγο πολύ αναμενόμενη καθώς μιλάμε για μια προσωπικότητα παγκόσμιας ακτινοβολίας που δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αποτελεί και τον κορυφαίο Ελληνα αθλητή γενικότερα.

Από εκεί και πέρα στη 2η θέση με 7% βρίσκεται ο θρυλικός Κλεάνθης Βικελίδης, του οποίου το όνομα φέρει από το 2004 το άλλοτε γήπεδο Χαριλάου.

Ακλουθεί στην 3η θέση με 5% ο προπονητής του «Αυτοκράτορα» Αρη τη δεκαετία του ’80 Γιάννης Ιωαννίδης, και με μικρότερο ποσοστά έπονται ο εκ των ιδρυτών του συλλόγου Τηλέμαχος Καραγιαννίδης, ο ιστορικός πρόεδρος Νίκος Καμπάνης, ο μεγάλος προπονητής Ανέστης Πεταλίδης, ο παίκτης και προπονητής Αλκέτας Παναγούλιας, οι ποδοσφαιριστές Αλέκος Αλεξιάδης και Ντίνος Κούης και τελευταίος ο «δράκος» Παναγιώτης Γιαννάκης με 1%.

Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να ψηφίζετε παρακάτω στο γκάλοπ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ