Η Michelin εγκαινιάζει το δίκτυο ViaLider

Η Michelin εγκαινιάζει το δίκτυο ViaLider

Η Michelin παρουσιάζει ένα δίκτυο συνεργατών από την Ελλάδα, με στόχο τις άριστες υπηρεσίες και την προσφορά προϊόντων ποιότητας τόσο για το καταναλωτικό κοινό όσο και για τους επαγγελματίες. Τα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider – όπως ονομάζεται το δίκτυο – είναι 26 και οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πληθώρα προϊόντων, απολαμβάνοντας παράλληλα εξαιρετικές υπηρεσίες, […]

Η Michelin παρουσιάζει ένα δίκτυο συνεργατών από την Ελλάδα, με στόχο τις άριστες υπηρεσίες και την προσφορά προϊόντων ποιότητας τόσο για το καταναλωτικό κοινό όσο και για τους επαγγελματίες. Τα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider – όπως ονομάζεται το δίκτυο – είναι 26 και οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πληθώρα προϊόντων, απολαμβάνοντας παράλληλα εξαιρετικές υπηρεσίες, όπως είναι η τοποθέτηση των ελαστικών, η ζυγοστάθμιση, η ευθυγράμμιση και άλλα.

Οι εγκαταστάσεις είναι σύγχρονες και όλα τα σημεία του ViaLider έχουν πιστοποιηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών και των διαδικασιών τους από τον ανεξάρτητο φορέα TUV Austria, αφού πληρούν όλα τα κριτήρια ποιότητας του ομίλου Michelin.

Ο Αναστάσιος Πηγαδιώτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Michelin Ελλάδας, τόνισε σχετικά. «Δημιουργώντας μία ομάδα από κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών στη χώρα, το ViaLider θα προσφέρει λύσεις πραγματικής αξίας στους ιδιώτες και τους επαγγελματίες, που απαιτούν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτή η νέα πρωτοβουλία της Michelin αποδεικνύει στην πράξη τη φιλοδοξία μας να ενισχύουμε διαρκώς τη συνεχή και επιτυχημένη παρουσία μας στην Ελλάδα.

Από το 1957, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, προσφέρουμε στους καταναλωτές μία ευρεία γκάμα ποιοτικών και καινοτόμων ελαστικών που προσφέρουν σε όλους μας έναν καλύτερο τρόπο να πηγαίνουμε μπροστά. Δέσμευσή μας είναι να υποστηρίζουμε απόλυτα τους μεταπωλητές ελαστικών, με τους οποίους συνεργαζόμαστε, συμβάλλοντας στην εξέλιξη της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, όλα αυτά τα χρόνια».

Πηγή: Michelin

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ