Ο Τζούρτζεβιτς έβαλε το σημαντικότερο γκολ της ζωής του! (pic)

Ο Τζούρτζεβιτς έβαλε το σημαντικότερο γκολ της ζωής του! (pic)

Χαράς ευαγγέλια για τον 23χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού, Ούρος Τζούρτζεβιτς, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τη μικρή Αντρεα.

Το ποδόσφαιρο είναι το δεύτερο (και… πίσω) σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μας. Υπάρχουν άλλα, πολύ πιο σημαντικά ακόμη και για τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του σπορ. Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς και η σύζυγός του το αντιλήφθηκαν για τα καλά αυτό, το βράδυ της Παρασκευής, καθώς μπήκε στη ζωή τους το «μεγαλύτερο δώρο»

Η Μιλιάνα Τζούρτζεβιτς, λοιπόν, έφερε στη ζωή το πρώτο παιδί του ζευγαριού. Η μικρή Αντρεα γεννήθηκε σε ιδιωτική κλινική, χαίρει άκρας υγείας και ήδη έχει κάνει τον 23χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού και τη γυναίκα του να «πετούν» από τη χαρά τους.

Ενδεικτικό είναι το μήνυμα της συζύγου του «Τζούκα», η οποία ανέφερε πως πλέον το κοριτσάκι τους είναι όλος τους ο κόσμος. «Εάν μου έλεγε κάποιος ότι υπάρχει τέτοια αγάπη, δεν θα τον πίστευα. Τη στιγμή που μας κοίταξες και χαμογέλασες, όλος ο κόσμος κάθισε πάνω σε αυτό το χαμόγελο. Είσαι το σπουδαιότερο επίτευγμά μας και τώρα είσαι ο κόσμος μας. Εχουμε να αγαπάμε κάτι μεγαλύτερο από εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η γέννηση του παιδιού του Τζούρτζεβιτς έρχεται σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τον ίδιο από πλευράς επιδόσεων. Για αυτόν τον λόγο όλοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με πρώτο τον Τάκη Λεμονή, ευελπιστούν ότι το χαρμόσυνο γεγονός θα αναπτερώσει την ψυχολογία του παίκτη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Καθώς όπως συμφωνούν όλοι στο Ρέντη, η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση λείπουν από τον 23χρονο σέντερ φορ, ώστε να ξεκινήσει να βρίσκεται δίχτυα.

Από την πλευρά του, ο Τζούρτζεβιτς ανέφερε για το χαρμόσυνο γεγονός: «Απλά απερίγραπτο συναίσθημα. Χθες γεννήθηκε η μεγαλύτερη αγάπη μας, η Αντρεα. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις το συναίσθημα να γίνεσαι γονιός. Ενα μέρος που πρέπει να πας, είναι το σπίτι. Το να έχεις κάποιον να αγαπάς, είναι οικογένεια. Τα εχεις και τα δύο είναι ευλογία».

Το μεσημέρι, μάλιστα, ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στο ζεύγος Τζούρτζεβιτς μέσω των social media, με το εξής μήνυμα: «Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας, Ούρος και Μιλιάνα!».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ