Σετούμπαλ – Σπόρτνιγκ Λισαβόνας 1-1 (4-5 στα πέναλτι)

Σετούμπαλ – Σπόρτνιγκ Λισαβόνας 1-1 (4-5 στα πέναλτι)

Τα 90 λεπτά δεν έφταναν για να αναδείξουν νικητή μεταξύ των Σετούμπαλ και Σπόρτινγκ (1-1) και κάπως έτσι η ομάδα του Ζεσούς κατέκτησε το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι (5-4).

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Γκονζάλο Πασιένσια άνοιξε το γκολ για τη Σετούμπαλ μόλις στο 4’, με τους τυπικά γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες για το 2-0 με τους Πίντο (22’) και Κοστίνια (50’).

Από εκεί και πέρα η Σπόρτινγκ άρχισε να ανεβαίνει και να διεκδικεί την ισοφάριση, αλλά οι Κοάτες (54’), Ματιέ (75’), Κοεντράο (76’) δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Κάπου εκεί έβαλε στην κυριολεξία το χέρι του ο Τόμας Ποντστάβσκι που έκανε χέρι-πέναλτι το οποίο στο 80’ μετέτρεψε σε γκολ ο Μπας Ντοστ για το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Αμέσως μετά, χωρίς τη διαδικασία της παράτασης, ακολούθησαν τα πέναλτι. Εκεί οι παίκτες του Ζόρζε Ζεσούς ήταν πιο ψύχραιμοι και με 5/5 εκτελέσεις νίκησαν και κατέκτησαν το πορτογαλικό Λιγκ Καπ.

Μοιραίος παίκτης για τη Σετούμπαλ ο Ποντστάβσκι που εκτός από το πέναλτι που παραχώρησε, έχασε και αυτό που εκτέλεσε στη διαδικασία των πέναλτι, σημαδεύοντας το δοκάρι! Ο Γουίλιαμ Καρβάλιο εκτέλεσε το τελευταίο και νικητήριο πέναλτι για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ