Ανακοινώθηκε από ομάδα της Β’ Πορτογαλίας ο Αλμέιδα

Ανακοινώθηκε από ομάδα της Β’ Πορτογαλίας ο Αλμέιδα

Η Ακαδέμικα έκανε γνωστή την απόκτηση του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ, Ούγκο Αλμέιδα, σε εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας (16/07), έτσι ο Πορτογάλος επέστρεψε στην πατρίδα του μετά από 12 χρόνια.

Στην Ακαδέμικα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ούγκο Αλμέιδα, ομάδα που συμμετέχει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ παρουσιάστηκε και αποθεώθηκε από το κοινό της ομάδας, σε εκδήλωσή τους το βράδυ της Δευτέρας (16/07).

Ο 34χρονος Πορτογάλος επέστρεψε στην πατρίδα του μετά από 12 χρόνια και τα περάσματά του από Λειρία, Πόρτο και Μποαβίστα, έχοντας διανύσει σπουδαία καριέρα κατά σειρά στις Βέρντερ Βρέμης, Μπεσίκτας, Τσεζένα, Κράσνονταρ, Αντζί, Ανόβερο, ΑΕΚ και Χάιντουκ Σπλιτ. Από την τελευταία αποδεσμεύτηκε στις αρχές Ιουλίου και εν συνεχεία αποφάσισε ότι είχε φτάσει η ώρα του επαναπατρισμού.

Από τη Superleague και την ΑΕΚ πέρασε τη σεζόν 2016-2017, καταγράφοντας 30 συμμετοχές και 5 γκολ, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε 16 εμφανίσεις και πέτυχε 3 γκολ στο κροατικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Χάιντουκ. Επιπλέον, έχει σημειώσει 57 συμμετοχές και 19 γκολ με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ