Sold out ο «τελικός» της Εθνικής με το Κόσοβο

Sold out ο «τελικός» της Εθνικής με το Κόσοβο

Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ, το κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με το Κόσοβο είναι sold out αφού έφυγαν τα 16.000 εισιτήρια.

Μπροστά σε ένα κατάμεστο Πανθεσσαλικό θα υποδεχτεί η Εθνική μας ομάδα το Κόσοβο για την τέταρτη αγωνιστική του Nations όπου με νίκη «κλειδώνει» και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου.

Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ, το παιχνίδι είναι sold out αφού τα 16.000 εισιτήρια που είχαν βγει στην κυκλοφορία έκαναν… φτερά από τους Έλληνες φιλάθλους που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών.

Έτσι, οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι όπου στόχος δεν είναι άλλος από το τέσσερα στα τέσσερα μετά τις νίκες σε Μπέλφαστ, Πρίστινα και κόντρα στην Κύπρο στο Πανθεσσαλικό.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα της Εθνικής Ανδρών με το Κόσοβο (21:45), τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης για την τέταρτη αγωνιστική του δευτέρου προκριματικού ομίλου της League C του Nations League.

Οι φίλαθλοι της Εθνικής, παρά τις δύσκολες για την εποχή καιρικές συνθήκες, έσπευσαν με πρωτοφανή για τα τελευταία χρόνια τρόπο να βρεθούν στο πλευρό της Γαλανόλευκης και να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν από σήμερα την πρώτη θέση του ομίλου τους στο UEFA Nation League.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φιλάθλους για την πρωτοφανή στήριξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ