Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ, το μήνυμα στο Ρέντη, το «κεφάλια ψηλά», η αντίδραση και η αλλαγή στην προπόνηση ενόψει ΟΦΗ

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ, το μήνυμα στο Ρέντη, το «κεφάλια ψηλά», η αντίδραση και η αλλαγή στην προπόνηση ενόψει ΟΦΗ

Η ανησυχία του Μίτσελ για την ψυχολογία της ομάδας έφερε νέα ομιλία, αλλά και αλλαγή συνηθειών από τον Ισπανό πριν τον ΟΦΗ.

Για ακόμη μία φορά ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία ανασύνταξης τη φετινή σεζόν.

Η βαριά ήττα από την Καραμπάγκ, πέρα από ακόμη ένα σκληρό αποτέλεσμα, υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει ό,τι έφτιαχνε αυτό το διάστημα ο Μίτσελ, σε επίπεδο ψυχολογίας και διάθεσης. Αναγκάζοντας τους Ερυθρόλευκους να κάνουν βήματα πίσω, αντί να πάνε παρακάτω. Και αυτό ακριβώς θέλει να αποτρέψει ο Ισπανός τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: Οι 5+1 που δεν έχουν πάρει ακόμα ευκαιρία στον Ολυμπιακό (pics)

Στην πρώτη προπόνηση μετά τη βαριά ήττα από του Αζέρους, λοιπόν, ο Μίτσελ προσπάθησε να γυρίσει τον διακόπτη της απογοήτευσης. Προσπάθησε να στείλει το σωστό μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του. Ζήτησε να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά. Ζήτησε περισσότερη δουλειά και επανέλαβε ότι ο Ολυμπιακός εξαρτάται μόνο από τις δικές του δυνάμεις.

«Δεν χρειάζεται να μιλάμε. Δεν έχουμε πολλά να πούμε για ό,τι συνέβη. Είναι ώρα για δουλειά τώρα. Πρέπει να προπονηθούμε καλά. Να δουλέψουμε σωστά και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο επόμενο παιχνίδι. Μη σκύβετε το κεφάλι, είμαστε Ολυμπιακός. Θα αλλάξουμε την κατάσταση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μίτσελ στην ομιλία του προς όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Μάλιστα, σε αντίθεση με ότι έκανε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, με Ατρόμητο και Καραμπάγκ, αυτή τη φορά αποφάσισε να μην χωρίσει τους ποδοσφαιριστές. Ο 59χρονος τεχνικός επέλεξε να έχει στην τελευταία προπόνηση όλους τους διαθέσιμους παίκτες και όχι να βάλει όσους θα άφηνε εκτός αποστολής να προπονηθούν άλλη ώρα, όπως πριν τα δύο πρώτα ματς. Προφανώς επειδή δεν είχε αποφασίσει ποιους θα έπαιρνε μαζί του και ποιους όχι για την αναμέτρηση του Γεντί Κουλέ.

Βεβαίως, το πρωί του Σαββάτου φάνηκε ποιους υπολόγιζε και ποιους όχι, καθώς μετά το πρώτο κομμάτι της προπόνησης, όταν ήρθε η ώρα της τακτικής έμειναν εκτός ποδοσφαιριστές όπως οι Φορτούνης, Ντε Λα Φουέντε, Κούντε, Λάιντνερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ