Σοβαρή εξέλιξη με τον Ορτέγκα για τον Ολυμπιακό – Βρέθηκε λύση στη Βελέζ, νέα πίεση από τον παίκτη

Σοβαρή εξέλιξη με τον Ορτέγκα για τον Ολυμπιακό – Βρέθηκε λύση στη Βελέζ, νέα πίεση από τον παίκτη

Η Βελέζ βρήκε αντικαταστάτη του Ορτέγκα, αλλά παράλληλα προσπαθεί να κερδίσει όσα περισσότερα από τον Ολυμπιακό. Ραντεβού ο παίκτης με τον Μπασέντας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις τελικές επαφές για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Φρανσίσκο Ορτέγκα. Οπως έχουμε ήδη καταγράψει, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον 24χρονο αριστερό μπακ. Ο ίδιος έχει αποφασίσει να παίξει στους Πειραιώτες. Και αυτό έχει ξεκαθαρίσει και στη διοίκηση της ομάδας του. Ζητώντας να τηρηθεί η συμφωνία για παραχώρησή του. Και να μην μπλοκάρουν πάλι την έξοδό του από τον σύλλογο. Εξοδος που πλέον είναι εξαιρετικά πιθανή. Για την ακρίβεια, σχεδόν σίγουρη.

Ο Ολυμπιακός και η Βελέζ, λοιπόν, προχωρούν τις συζητήσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ορτέγκα. Και πλέον οι Αργεντινοί δείχνουν ξεκάθαρα ότι το έχουν πάρει απόφαση πως θα χάσουν τον κορυφαίο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια, είναι τόσο ολοκληρωμένη η απόφαση, που έχει βρεθεί και ο αντικαταστάτης του. Και ήδη οι διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του είναι στο τελικό στάδιο.

Διαβάστε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι και οι 105 κατηγορούμενοι

Συγκεκριμένα, η Βελέζ επέλεξε να αποκτήσει τον 29χρονο αριστερό μπακ της Ρίβερ Πλέιτ, Ελίας Γκόμες. Η πρώτη πρόταση (αγορά του 50%) δεν έγινε αποδεκτή, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μεταγραφή θα γίνει. Καθώς ο προπονητής της Βελέζ πιέζει. Και μάλιστα δεν έχει θέσει καν δεύτερη επιλογή για την αντικατάσταση του Ορτέγκα. Γιατί τέτοια πρεμούρα; Διότι γνωρίζει πως η μεταγραφή θα γίνει. Και το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Καθώς ο τεχνικός του συλλόγου, Σεμπαστιάν Μέντες, τυγχάνει να εκπροσωπείται από τον… δικό του ατζέντη.

Ο Αργεντινός μάνατζερ (και ιδιοκτήτης της ισπανικής Ελτσε), Κριστιάν Μπραγκαρνίκ, είναι αυτός που έχει αναλάβει να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του Γκόμες στη Βελέζ. Και αυτό αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες. Καθώς και ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην «El Fortin». Μάλιστα, δεν αποκλείεται η Βελέζ να αποκτήσει και το 70% του ποσοστού της Ρίβερ, με μέρος από τα χρήματα που θα λάβει από τον Ολυμπιακό.

Κάτι τελευταίο, αλλά ακόμη πιο σημαντικό. Ο Ορτέγκα ζήτησε νέο ραντεβού με τη διοίκηση της Βελέζ και στη διάρκεια της ημέρας αναμενόταν να συναντηθεί ξανά με τον αθλητικό διευθυντή και «κουμάντο» του συλλόγου, Κρίστιαν Μπασέντας, με σκοπό να εξασφαλίσει ότι η νεά προσφορά του Ολυμπιακού θα γίνει αποδεκτή. Και να ξεκαθαρίσει ότι ο ίδιος έχει πάρει την απόφασή του να φύγει και να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ