ΑΕΚ : Νέα προσφυγή κατά Λάζαρου – ζητάει πρόστιμο για δυσφήμιση!

ΑΕΚ : Νέα προσφυγή κατά Λάζαρου – ζητάει πρόστιμο για δυσφήμιση!

Δεύτερη αίτηση στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έκανε η ΑΕΚ ζητώντας πρόστιμο ύψους 37.893 ευρώ.

Η ΑΕΚ δεν προτίθεται να σταματήσει τη «μάχη» που δίνει κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού. Η Ένωση έκανε λοιπόν την προσφυγή που είχε προαναγγείλει και μέσω αυτής ζητάει την τιμωρία τόσο του Λάζαρου όσο και του Ολυμπιακού, για το συμβόλαιο που δεν… εμφανίστηκε ούτε κατατέθηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωταθλήτρια Ελλάδας έχει καταθέσει και δεύτερο αίτημα του Χριστοδουλύπουλου στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Ειδικότερα, η Ένωση ζητάει να επικυρωθεί το πρόστιμο ύψους 37.893 ευρώ που είχε επιβάλει η διοίκηση της ομάδας στον παίκτη για τη δήλωση που είχε κάνει περί απειλών. «Η συκοφαντική δήλωση έβλαψε βάναυσα τη φήμη της εταιρείας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αίτηση.

Να αναφερθεί τέλος, ότι οι κιτρινόμαυροι έκαναν προσφυγή στην Επιτροπή μιας και η χρηματική ποινή που έχει επιβληθεί δεν δύναται να υπερβαίνει κατά τη διάρκεια μίας σεζόν το 3% των συνολικών του ετήσιων αποδοχών. Ωστόσο, με απόφαση της Επιτροπής είναι δυνατή η επιβολή προστίμου μέχρι 15%. Το πρόστιμο λοιπόν που ζητάει η ΑΕΚ για τον Λάζαρο αντιστοιχεί στο 14% των ετήσιων απολαβών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ