Στο Βέλγιο Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, φουντώνουν τα σενάρια!

Στο Βέλγιο Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, φουντώνουν τα σενάρια!

Εφτασαν στο Βέλγιο Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί, παρακολούθησαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού και από αύριο ξεκινούν προπονήσεις.

Το παζλ του ρόστερ του Ολυμπιακού συμπληρώνεται σιγά σιγά. Από σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό των Πειραιωτών, αλλά ήταν… δικαιολογημένα απόντες τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο λόγος. βεβαίως, γαι τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εσάν Χατζισαφί, οι οποίοι από το πρωί της Κυριακής βερίσκονται στο Βέλγιο και ενσωματώθηκαν ήδη στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Οι δύο Ιρανοί είχαν πάρει επιπλέον άδεια, λόγω της παρουσίας τους το Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά η ξεκούρασή τους τελείωσε και από αύριο μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι και για τους δύο Ιρανούς του Θρύλου τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Για τον Ανσαριφάρντ η «Huriyet» αναφέρει σε σημερινό της άρθρο ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην Μπεσίκτας, κάτι ωστόσο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Ενώ το όνομα του Χατζισαφί εμπλέκεται σε σενάρια για την Αγγλία (παίρνει εύκολα άδεια εργασίας, λόγω των συμμετοχών του στην εθνική Ιράν), όπου αρκετές ομάδες φέρεται να εξετάζουν την περίπτωσή του, ειδικά από την Championship!

* Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει στο φιλικό με την Εουπεν τους τον Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος έκανε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης στη διάρκεια του αγώνα, αλλά και τους τερματοφύλακας, Χουτεσιώτη και Τζολάκη. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κούτρη, έχει ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Σιντ-Τρούιντεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ