Έκκληση Κωνσταντίνου : «Δώστε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να μην καταρρεύσει»

Έκκληση Κωνσταντίνου : «Δώστε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να μην καταρρεύσει»

Δραματική έκκληση έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην αίτηση του Παναθηναϊκού προς το διαιτητικό δικαστήριο για τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλών στον Γενς Βέμερ.

Προσπάθειες διακανονισμού των οφειλών που των απειλούν κάνει ο Παναθηναϊκός. Η διεκδίκηση 509.638,5 ευρώ του Γενς Βέμερ αποτελεί μία από αυτές. Σύμφωνα με την Live Sport, o παλαίμαχος παίκτης των Πρασίνων, Βασίλης Κωνσταντίνου, έκανε δραματική έκκληση στην αίτηση της ΠΑΕ προς το διαιτητικό δικαστήριο για τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλών προς τον Γερμανό μπακ. «Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποφύγει την οικονομική κατάρρευση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το Τριφύλλι κάνει προσπάθειες για να ενεργοποιήσει τις διατάξεις του Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ της Σούπερ Λιγκ και του ΠΣΑΠ, σύμφωνα με τις οποίες κάθε οφειλή προς ποδοσφαιριστή που υπερβαίνει τις 300.000 ευρώ μπορούσε να αποπληρωθεί σε 45 δόσεις. Όμως, αυτή η συμφωνία δεν ισχύει πλέον και μπορεί να εφαρμοστεί μονάχα αν το αποφασίσει το διαιτητικό δικαστήριο.

Ο Παναθηναϊκός , στη συγκεκριμένη υπόθεση, ρίχνει στο τραπέζι και το χαρτί της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που έχουν υπογράψει η Σούπερ Λιγκ και η Ένωση επαγγελματικού ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής με τον ΠΣΑΠ. Όπως λέει αυτή η σύμβαση, χρέη άνω των 100.001 ευρώ προς ποδοσφαιριστές, μπορούν να εξοφληθούν σε 10 ή 20 δόσεις.

Η ΠΑΕ στην αίτηση που έκανε, προτείνει τρεις τρόπους για να εξοφληθούν οι οφειλές προς τον 32χρονο αμυντικό:

1) Να ρυθμιστεί η οφειλή σύμφωνα με τους όρους του Μνημονίου και να διαταχθεί η καταβολή του συνολικού ποσού των 509 χιλ. ευρώ σε 45 μηνιαίες δόσεις.

2) Να ρυθμιστεί η οφειλή σύμφωνα με τους όρους της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και να διαταχθεί η καταβολή του συνολικού ποσού των 509 χιλ. ευρώ σε 20 μηνιαίες δόσεις.

3) Να ρυθμιστεί η οφειλή σύμφωνα με τους όρους της ΣΣΕ και να διαταχθεί η καταβολή του συνολικού ποσού των 509 χιλ. ευρώ σε 10 μηνιαίες δόσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ