ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ανέλαβε την ευθύνη, αλλά δεν νιώθει ότι την έχει

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ανέλαβε την ευθύνη, αλλά δεν νιώθει ότι την έχει

Όλη η Θεσσαλονίκη συζητά πως ο Ρουμάνος άλλα λέει στον κύκλο του για το «κάζο» του αποκλεισμού από τη Λέφσκι.

«Αν θέλετε να βρείτε υπεύθυνο, αυτός είμαι εγώ», ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον επαναληπτικό με την Λέφσκι Σόφιας και τον ταπεινωτικό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, δεν κατάφερε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών, με τους Ασπρόμαυρους να πραγματοποιούν απογοητευτική εμφάνιση και να μένουν εκτός Ευρώπης. Ενας αποκλεισμός, που προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό του «ασπρόμαυρου» συλλόγου, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: «Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός – Λεβάντε για τον Ένις Μπάρντι» (vid)

Το «κράξιμο» συνεχίστηκε στα social media, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τα μπαίνουν στη σελίδα της ΠΑΕ και να τα «χώνουν» σε διοίκηση, τεχνικό διευθυντή, προπονητή και παίκτες, με την κατάσταση στον σύλλογο της συμπρωτεύουσας να είναι πλέον έκρυθμη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που μετά το τέλος του παιχνιδιού ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχία του ΠΑΟΚ και προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Λόγια βέβαια τα οποία περισσότερό τα είπε για να τα πει παρά τα εννοούσε, αφού ο Ρουμάνος όπου βρεθεί και όπου σταθεί κάνει παράπονα για τις μεταγραφές και τους παίκτες που αποκτήθηκαν.

«Τι να κάνω; Πού είναι οι παίκτες που ζήτησα; Δεν μου έφεραν παίκτες», είναι μερικές από τις ατάκες που λέει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους κοντινούς του ανθρώπους, με τον Ρουμάνο να αφήνει σαφείς αιχμές για τη δουλειά του «πολυδιαφημισμένου» Ζοσέ Μπότο. Ο Ιβηρας τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να φέρει παίκτες μικρούς σε ηλικία, που δεν είναι γνωστοί, αλλά έχουν ποιότητα και μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει αρκετές μεταγραφές, αλλά όπως φάνηκε στα δύο παιχνίδια με την Λέφσκι, κανένας από αυτούς που αποκτήθηκαν δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να παρουσιαστεί άχρωμος, «άοσμος» και… άγευστος στις αναμετρήσεις με τους Βούλγαρους και να γνωρίσει έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό, παρότι μπήκε στη διαδικασία των προκριματικών ως ισχυρός.

Συγκεκριμένα, στα δύο ματς με τη Λέφσκι αγωνίστηκαν έξι παίκτες που αποκτήθηκαν στη φετινή μεταγραφική περίοδο. Πρόκειται για τους Κοτάρσκι, Κάργα, Ντάντας, Κουαλιάτα, Νάρεϊ και Τόμας. Κανείς όμως δεν έκανε τη διαφορά. Κανένας δεν έθελξε με την παρουσία του. Περισσότεροι απογοήτευσαν, με αποτέλεσμα να έρθει η «σφαλιάρα» από την ομάδα της Σόφιας. Παίκτες που υποτίθεται ότι αποκτήθηκαν από τον ΠΑΟΚ για να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και να της δώσουν τα στοιχεία που δεν είχε την περσινή σεζόν.

Μάταια, όμως, με τον Λουτσέσκου ουσιαστικά να «δίνει» τον Ζοσέ Μπότο, που επέλεξε και έφερε τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ. Ο… πολυδιαφημιζόμενος άνθρωπος των deals και των δεκάδων εκατομμυρίων, γέμισε τον Δικέφαλο με παίκτες οι οποίοι, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δείχνουν μέτριοι και κατώτεροι των περιστάσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ