Ο Μάκης «χώρισε» Μπουρούση και Παππά

Ο Μάκης «χώρισε» Μπουρούση και Παππά

Το επεισόδιο που είχαν ο Γιάννης Μπουρούσης με τον Νίκο Παππά το καλοκαίρι στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η εθνική ομάδα αποτέλεσε το τέλος μιας φιλίας.

Οι δυο παίκτες συνεπλάκησαν ένα πρωινό λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ με τον Καρδιτσιώτη σέντερ να επιτίθεται στον μέχρι πέρσι συμπαίκτη του για να τον χτυπήσει.

Μάλιστα ο άτυχος του επεισοδίου ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει και έφυγε με ένα μαυρισμένο μάτι!

Αιτία ήταν, σύμφωνα με τους παριστάμενους, μια αναφορά το Νίκου Παππά για τον αείμνηστο Μάκη Ψωμιάδη, πεθερό του Γιάννη Μπουρούση, την οποία ο Παππάς είχε επαναλάβει κι άλλες φορές μέσα στη χρονιά ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της πλάκας που γίνεται μέσα στα αποδυτήρια.

Ο Μπουρούσης του είχε ζητήσει επανειλημμένως να σταματήσει διότι ήταν κάτι που τον εκνεύριζε και εκείνο το πρωινό επήλθε η έκρηξη. Επήλθε όμως και το τέλος μιας φιλίας, διότι οι δυο άνδρες ήταν «κολλητοί» στην θητεία τους στον Παναθηναϊκό.

Είχαν περάσει αρκετές δύσκολες, αλλά και ευχάριστες στιγμές στο ΟΑΚΑ και με την περιπέτεια της επιστροφής με πούλμαν από την Τουρκία, την αλλαγή του προπονητή, αλλά και με την προσπάθεια μέσα στα πλέι οφ να μπορέσουν οι «πράσινοι» να παρουσιαστούν ενωμένοι στους τελικούς και να πάρουν το πρωτάθλημα.

Πολλές φορές είχαν συζητήσει τα προβλήματα, είχαν βγει για φαγητό, αντάλλασσαν προβληματισμούς για την ομάδα και τα προβλήματά της. Είχαν έρθει αρκετά κοντά.

Ο Καρδιτσιώτης λειτουργώντας περισσότερο πατερναλιστικά λόγω της εμπειρίας του, αλλά και έντονα λόγω του χαρακτήρα του, αρκετές φορές μέσα στα αποδυτήρια είχε πάρει θέση για διάφορα ζητήματα που προέκυπταν στην ομάδα με τον Παππά να τον στηρίζει.

Κι όμως ο «καυγάς» εκείνο το πρωί στο ξενοδοχείο Κάραβελ έφερε τη ρήξη στις σχέσεις τους, οι οποίες από τότε είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Καμία επαφή, καμία απόπειρα για συζήτηση.

Οι δηλώσεις του Μπουρούση στον Sportfm προκάλεσαν την αντίδραση του Ευβοιώτη γκαρντ που επιτέθηκε εμμέσως πλην σαφώς στον μέχρι πρότινος φίλο του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ