Μουράτος – «Πρώτα να το ευχαριστηθούμε και μετά να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Μουράτος – «Πρώτα να το ευχαριστηθούμε και μετά να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο Βασίλης Μουράτος μίλησε για το επικείμενο Super Cup, αναφέροντας πως οι παίκτες του Λαυρίου πρώτα θα ευχαριστηθούν την όλη διοργάνωση και μετά θα κοιτάξουν να είναι ανταγωνιστικοί.

Ο Βασίλης Μουράτος στάθηκε στην ευκαιρία που έχει το Λαύριο να διεκδικήσει έναν τίτλο, αναφέροντας πως πρώτα οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη θα κοιτάξουν να το ευχαριστηθούν και μετά να είναι ανταγωνιστικοί.

Ακόμα, έδωσε συγχαρητήρια στον σύλλογο, επισημαίνοντας ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά ώστε να αλλάξει το στάτους και να καταξιωθεί στις κορυφαίες ομάδες.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Μουράτος:

«Είναι τιμητικό για την ομάδα μας να βρίσκεται σε μία διοργάνωση όπως το Super Cup και να διεκδικεί έναν τίτλο. Δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και ότι προσπαθεί να αλλάξει στάτους και να καταξιωθεί στις κορυφαίες ομάδες.

Όλες οι ομάδες δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη πίεση. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Επειδή είναι από τις λίγες φορές που διεκδικούμε έναν τίτλο, πρώτα κοιτάμε να το ευχαριστηθούμε και μετά να είμαστε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο.

Πάντα θέλουμε να κοιτάμε ψηλά, έχουμε θέσει εμείς οι ίδιοι τον πήχη ψηλά για τους εαυτούς μας. Την ώρα που πρέπει θα είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ