Σερέλης – «Παρακαλούμε τον Παναθηναϊκό να παίξει σαν… φαβορί»

Σερέλης – «Παρακαλούμε τον Παναθηναϊκό να παίξει σαν… φαβορί»

Επίκληση στον Παναθηναϊκό να παίξει σαν... φαβορί έκανε ο Χρήστος Σερέλης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το Λαύριο αγωνίζεται ως αουτσάιντερ και θα βγάλει τον καλύτερό του εαυτό.

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό ζητώντας από τους Πράσινους να αγωνιστούν ως… φαβορί με το Λαύριο.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του δεν είναι προφανώς το φαβορί και ότι όλοι θέλουν να βγάλουν το καλύτερο τους πρόσωπο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Σερέλης:

Για το Super Cup: «Είναι μεγάλη τιμή που είμαστε εδώ. Δεν είμαστε προφανώς το φαβορί. Προφανώς θέλουμε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που έχουμε πει και παρακαλούμε τον Παναθηναϊκό να παίξει σαν… φαβορί. Δεν έχουμε πίεση του αποτελέσματος, αλλά με την πίεση όταν παίζεις για τίτλο».

Για τα φιλικά: «Τα επίσημα μας βοηθούν στο 100%. Ακόμη και ο μικρός τελικός θα μας βοηθήσει. Τα φιλικά με μεγαλύτερου βεληνεκούς ομάδες δεν ήταν προγραμματισμένα, αλλά παρ’ όλα αυτά για τους παίκτες και τους προπονητές, μόνο θετικά μπορούμε να πάρουμε αντιμετωπίζοντας αυτές τις ομάδες».

Για τον κορμό: «Πάντα διατηρούσαμε έναν κορμό στην ομάδα, κάθε χρόνο. Η περσινή επιτυχία ήταν τεράστια και δεν είχε γίνει ξανά για την ομάδα μου. Παιδιά που έπαιξαν πάρα πολύ καλά και θεωρώ ότι σημαντικό γεγονός είναι ότι οι ίδιοι ήθελαν να μείνουν την ομάδα, καθώς είδαν ότι μπορούν να γίνουν καλύτεροι. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα που βοηθά τα παιδιά να βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ