Ξέφυγε επικίνδυνα ο Παπαθεοδώρου: «Μικρόψυχα και σκ@@@ψυχα ανθρωπάκια, εκτελέσατε οργανωμένο σχέδιο»

Ξέφυγε επικίνδυνα ο Παπαθεοδώρου: «Μικρόψυχα και σκ@@@ψυχα ανθρωπάκια, εκτελέσατε οργανωμένο σχέδιο»

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί από τον Ηλία Παπαθεοδώρου για το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με το Λαύριο και τα παράπονα της ομάδας του από τη διαιτησία.

Ξέφυγε επικίνδυνα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Με απαράδεκτες εκφράσεις, που η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συναντήσει ξανά από προπονητή σε τέτοιο επίπεδο, αποφάσισε ο τεχνικός της ΑΕΚ να εκδηλώσει την διαμαρτυρία του για τη διαιτησία στο ματς της ομάδας του με το Λαύριο.

Ο Παπαθεοδώρου έκανε λόγο για σκατόψυχους και μικρόψυχους ανθρώπους που θα έπρεπε να ντρέπονται να κοιτάξουν στα μάτια τα παιδιά τους!

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η συμπεριφορά και τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ να τον φέρουν ενώπιον των πειθαρχικών οργάνων, μιας και οι χαρακτηρισμοί είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι.

Διαβάστε τι έγραψε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στα social media:

«Μικρόψυχα και σκατόψυχα ανθρωπάκια… Ναι σε εσάς αναφέρομαι, εσάς που ΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ και σε εσάς που ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ χτες το βράδυ το σχέδιο σας. Ναι μας πληγώσατε, ναι μας στεναχωρήσατε, νιώσαμε την αδικία και δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ. Εσείς σκατόψυχοι;;; Έχετε ήσυχη την συνείδησή σας;. γυρίσατε σπίτι σας στην οικογένειά σας στα παιδιά σας και τους κοιτάξατε στα μάτια… Ντραπήκατε έστω και λίγο;;

ΥΓ. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για το πάθος και κυρίως την συμπεριφορά τους για 45 λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ