Το Λαύριο για την «κατάρα», ο Προμηθέας για το σερί (vids)

Το Λαύριο για την «κατάρα», ο Προμηθέας για το σερί (vids)

Σήμερα ολοκληρώνεται η εξαιρετική σειρά ημιτελικών ανάμεσα σε Λαύριο Και Προμηθέα, με την ομάδα του Σερέλη να θέλει να σπάσει μια... κατάρα 19 χρόνων, ενώ οι Πατρινοί θέλουν να φτάσουν σε τελικούς της Basket League για 2η σερί σεζόν.

Λαύριο και Προμηθέας θα διασταυρώσουν απόψε τα ξίφη τους (20:00, ΕΡΤ 3), βάζοντας τέλος σε μια εκπληκτική σειρά που έχει χαρίσει φοβερό θέαμα και συγκινήσεις. Ωστόσο, μια θα είναι η νικήτρια ομάδα που θα πάρει το εισητήριο για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό που απέκλεισε με 3-1 την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη μπορεί να βρέθηκε πίσω στη σειρά με 2-0, όμως δεν πέταξε «λευκή πετσέτα». Αντιθέτως, έβγαλε μια αντίδραση που λίγοι θα περίμεναν, πήρε τα δύο επόμενα ματς και τώρα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρόκριση που θα γραφτεί με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Το Λαύριο θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που επιστρέφει από το 0-2 σε σειρά playoffs μετά από 19 χρόνια. Τελευταία φορά που είχε γίενι αυτό ήταν το 2002, όταν η ΑΕΚ είχε κάνει μια επική ανατροπή στους τελικούς και ενώ βρέθηκε να χάνει με 0-2 κόντρα στον Ολυμπιακό, ανέτρεψε την κατάσταση και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τους Πατρινούς, εκείνοι κυνηγάνε το σερί, καθώς θέλουν να φτάσουν για δεύτερη διαδοχική σεζόν στους τελικούς της Basket League και να παλέψουν για την δεύτερη φετινή κούπα, διότι στην αρχή της χρονιάς κατέκτησαν το Super Cup.

Μια εκπληκτική σειρά, δύο μαχητικές ομάδες, όμως ένα μονάχα εισητήριο για τους μεγάλους τελικούς της φετινής Basket League. Μένει να δούμε ποιά θα είναι η ομάδα που θα το πάρει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ