Ο Προμηθέας κατέθεσε τρεις ενστάσεις για το ματς με το Λαύριο (vid)

Ο Προμηθέας κατέθεσε τρεις ενστάσεις για το ματς με το Λαύριο (vid)

Ο Προμηθέας κατέθεσε τρεις ενστάσεις μετά τη λήξη του αγώνα με το Λαύριο, με τους τελικούς να μην μπορούν να ξεκινήσουν μέχρι να παρθεί η απόφαση από τον αθλητικό δικαστή.

Έντονο τρίτο ημίχρονο είχε το ματς του Προμηθέα Πάτρας με το Λαύριο.

Η ομάδα του Σερέλη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους τελικούς της Basket League, ωστόσο οι άνθρωποι του Προμηθέα έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία, με αποτέλεσμα μετά τη λήξη του ματς να καταθέτουν τρεις ενστάσεις.

Η σημαντικότερη από τις τρεις αφορά τη φάση με τα τρία αντιαθλητικά φάουλ. Ο Γκραντ κέρδισε το αντιαθλητικό από τον Κόζι και στη συνέχεια ο Γιάννης Αγραβάνης κλώτσησε τον Κόζι που ήταν πεσμένος, ο οποίος αντέδρασε. Οι διαιτητές είδαν το replay αλλά ο Αγραβάνης δεν αποβλήθηκε όπως έπρεπε μετά το αντιαθλητικό και ακολούθησαν οι 1/2 βολές του με το σκορ στο 77-73.

Οι διαιτητές απάντησαν στο φύλλο αγώνα ότι το φάουλ του Αγραβάνη δεν χρεώθηκε αντιαθλητικό. Μετά και τις ενστάσεις των Πατρινών, η διοργανώτρια αρχή δεν μπορεί να ορίσει την ημερομηνία των τελικών, με την απάντηση της ΕΣΑΚΕ να αναμένεται άμεση.

Δείτε παρακάτω τη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ