Προμηθέας: Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις του από τον αθλητικό δικαστή για το ματς με το Λαύριο

Προμηθέας: Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις του από τον αθλητικό δικαστή για το ματς με το Λαύριο

Οι ενστάσεις που κατέθεσε ο Προμηθέας Πάτρας για τον πέμπτο ημιτελικό με το Λαύριο απορρίφθηκαν από τον αθλητικό δικαστή.

Το Λαύριο προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους τελικούς της Basket League επικρατώντας του Προμηθέα, ωστόσο οι Πατρινοί έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία. Μετά τη λήξη του ματς, οι άνθρωποι του Προμηθέα κατέθεσαν τρεις ενστάσεις, οι οποίες απορρίφθηκαν σήμερα από τον αθλητικό δικαστή.

Μετά το έντονο τρίτο ημίχρονο που είχε το ματς του Προμηθέα με το Λαύριο, σήμερα ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ εκδίκασε άμεσα την υπόθεση των τριών ενστάσεων των Πατρινών, οι οποίοι δεν δικαιώθηκαν και μένει να φανεί αν αν θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ.

Η σημαντικότερη από τις τρεις ενστάσεις αφορούσε τη φάση με τα τρία αντιαθλητικά φάουλ. Ο Γκραντ κέρδισε το αντιαθλητικό από τον Κόζι και στη συνέχεια ο Γιάννης Αγραβάνης κλώτσησε τον Κόζι που ήταν πεσμένος, ο οποίος αντέδρασε. Οι διαιτητές είδαν το replay αλλά ο Αγραβάνης δεν αποβλήθηκε όπως έπρεπε μετά το αντιαθλητικό και ακολούθησαν οι 1/2 βολές του με το σκορ στο 77-73.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ