Μπρέι: «Να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο στον τρίτο τελικό»

Μπρέι: «Να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο στον τρίτο τελικό»

Ο Τι Τζέι Μπρέι μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από το Λαύριο, ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο στον τρίτο τελικό.

Ο Τι Τζέι Μπρέι μίλησε, στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, για την ήττα του Παναθηναϊκού από το Λαύριο και την κακή αντιμετώπιση που είχαν στο παιχνίδι οι παίκτες του Όντεντ Κάτας.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως οι «πράσινοι» θέλουν να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο στον τρίτο τελικό στην έδρας τους και να πάρουν τη νίκη.

Το blog του Τι Τζέι Μπρέι στον ΕΣΑΚΕ:

«Ο δεύτερος τελικός με το Λαύριο ήταν μια πολύ σκληρή μάχη. Δεν βγήκαμε στο παρκέ με την απαραίτητη ένταση και ενέργεια. Αντιθέτως, οι αντίπαλοί μας ξεκίνησαν εξαιρετικά το ματς και πήραν προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο.

Παρά το κακό μας ξεκίνημα καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ωστόσο ξέρουμε ότι όταν παρουσιαστείς με έλλειψη συγκέντρωσης απέναντι σε μια ομάδα όπως το Λαύριο είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει στο ματς.

Σούταραν καλά τη μπάλα εκμεταλλεύτηκαν τα δικά μας λάθη και πήραν τη νίκη. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας το τρίτο παιχνίδι.

Θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο να παίξουμε το μπάσκετ που συνηθίζουμε στην έδρα μας, να πάρουμε τη νίκη και να προχωρήσουμε μπροστά.

Επιβάλλεται να μπούμε δυνατά και με ενέργεια στη μάχη και να ανακτήσουμε το πλεονέκτημα.

Τα ξαναλέμε σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ