Λαύριο – Προαναγγελία παραμονής για Κάρτερ

Λαύριο – Προαναγγελία παραμονής για Κάρτερ

Το Λαύριο ανέβασε ένα βίντεο στο twitter, στο οποίο προαναγγέλλει την παραμονή του Τάισον Κάρτερ στην ομάδα.

Το Λαύριο ετοιμάζεται για μια πολύ απαιτητική σεζόν καθώς πέρα από τις εγχώριες διοργανώσεις, θα έχει να διαχειριστεί και τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Basketball Champions League.

Ο Χρήστος Σερέλης θέλει να παρουσιάσει ένα όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικό ρόστερ και σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα της Λαυρεωτικής είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει μια πολύ σημαντική κίνηση, κρατώντας τον Τάισον Κάρτερ και για την επόμενη χρονιά.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν κομβικός στην περσινή φανταστική πορεία του Λαυρίου, όπου έφθασε μέχρι και τους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου ηττήθηκε με 3-1 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Κάρτερ σημείωνε κατά μέσο όρο 13,7 πόντους, κατέβαζε 3,5 ριμπάουντ και έδινε 2,4 ασίστ. Μέσα από ένα βίντεο στο twitter με την φράση «Guess who΄s back», η ομάδα του Σερέλη προανήγγειλε την παραμονή του εκρηκτικού γκαρντ.

Ο Κάρτερ είχε βρεθεί κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά ο ίδιος είχε δώσει προτεραιότητα στο ΝΒΑ, συμμετέχοντας στο Summer League του Λας Βέγκας. Δεν κατάφερε όμως να πείσει κάποια ομάδα να του προσφέρει συμβόλαιο και φαίνεται πως και την επόμενη χρονιά θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ