Λαύριο – Επίσημη η ανανέωση με τον Τάισον Κάρτερ

Λαύριο – Επίσημη η ανανέωση με τον Τάισον Κάρτερ

Το Λαύριο ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του Αμερικανού γκαρντ Τάισον Κάρτερ στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Την επισημοποίηση μιας προαναγγελθείσας ανανέωσης ανακοίνωσε το Λαύριο, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να κρατά για άλλη μια σεζόν τον Τάισον Κάρτερ στο ρόστερ.

Ήδη από εχθές είχε στείλει μια προειδοποίηση με ανάρτησή του στο twitter, όπου την συνόδευσε με το μήνυμα «Guess who΄s back» και σήμερα ήρθαν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ένα από τα βασικά κομμάτια στην περσινή πορεία μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος, ενώ φέτος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί και στο Basketball Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λαυρίου και τα πρώτα λόγια του Κάρτερ:

«Η ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Tyson Carter για τη σεζόν 2021-22 ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη!
O Tyson στο περσινό πρωτάθλημα -σε κανονική περίοδο και playoffs- σε 33 αγώνες είχε Μ.Ο.: 13.8 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 1.1 κλεψίματα, 2.7 ασίστ και ποσοστό 42% στα 3ποντα».

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο Λαύριο, ανυπομονώ για άλλη μια εξαιρετική σεζόν για να παίξω μπροστά στους καλύτερους φιλάθλους! Τα λέμε σύντομα από κοντά!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ