Μουράτος – «Μας περιμένει δύσκολη αποστολή στο Αλεξάνδρειο, πάμε για τη νίκη»

Μουράτος – «Μας περιμένει δύσκολη αποστολή στο Αλεξάνδρειο, πάμε για τη νίκη»

Ο Βασίλης Μουράτος χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση το σημερινό παιχνίδι για το Λαύριο κόντρα στον Άρη στο «Αλεξάνδρειο», τονίζοντας ότι είναι μια καλή ευκαιρία να φανεί ο χαρακτήρας της ομάδας.

Ρίχνεται απόψε (30/10, 17:00) στην μάχη της Basket League το Λαύριο που δοκιμάζεται στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής. Οι Λαυριώτες προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών (82-66), με τον Βασίλη Μουράτο να είναι εκ των πρωταγωνιστών με 14 πόντους.

Ο 23χρονος γκαρντ μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στην δύσκολη αποστολή που έχει απόψε η ομάδα του στο «Αλεξάνδρειο», επισημαίνοντας ότι τέτοιου είδους ματς αποτελούν πρόκληση για τον οργανισμό του Λαυρίου, καθώς φτιάχνουν το μέταλλο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Βασίλης Μουράτος:

«Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη αποστολή. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας απέναντι στον Άρη, μία ομάδα που παίζει πολύ έντονα κάθε παιχνίδι και για εμάς θα αποτελέσει ένα πολύ καλό τεστ.

Ξέρουμε την ιδιαιτερότητα των παιχνιδιών στο «Αλεξάνδρειο» με τον εκπληκτικό κόσμο του Άρη να δίνει πάντα βροντερό παρών και όταν παίζουμε εδώ νιώθουμε πάντα ένα πολύ ξεχωριστό συναίσθημα.

Έχουμε δουλέψει όλη την βδομάδα πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι είναι μία καλή ευκαιρία να δείξουμε ότι η ομάδα έχει δυνατότητες για να κάνει μία πορεία αντίστοιχη με την περσινή.

Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μας και πιστεύω ότι και φέτος τέτοια παιχνίδια, όπως το αυριανό με τον Άρη, είναι αυτά που δείχνουν το χαρακτήρα της ομάδας. Είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση και πάμε δυνατά για να πάρουμε τη νίκη!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ