Παναθηναϊκός – Υποδέχεται το Λαύριο με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή

Παναθηναϊκός – Υποδέχεται το Λαύριο με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή

Παναθηναϊκός και Λαύριο αναμετρώνται απόψε στο ΟΑΚΑ(19.30 ΕΡΤ3) στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Basket League.

Με στόχο την νίκη η οποία θα τον φέρει ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος, υποδέχεται ο Παναθηναϊκός το Λαύριο απόψε στο ΟΑΚΑ(19.30 ΕΡΤ) στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Basket League. Οι δύο ομάδες ρίχνονται ξανά στο παρκέ στις εγχώριες διοργανώσεις μετά την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Οι πράσινοι μετρούν έξι συνεχόμενες νίκες και έχουν στόχο να αυξήσουν το ρεκόρ του στο 7-1(όσο έχει και ο Ολυμπιακός). Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη προέρχεται από την ήττα στην Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ με 97-77 για την Euroleague, ενώ ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου(10/12). Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση με το Λαύριο αναμένεται να μείνουν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Οκάρο Ουάιτ.

Από την άλλη πλευρά το Λαύριο προέρχεται από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων καθώς μετράει τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, κάτι που την έχει φέρει πλέον στο 4-4. Στο τελευταίο παιχνίδι οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη έχασαν με 81-82 εντός έδρας από την ΑΕΚ, ενώ εκτός έδρας την φετινή σεζόν έχουν ρεκόρ 3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ