ΠΑΟΚ: Άμεσα στην Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ!

ΠΑΟΚ: Άμεσα στην Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ!

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ είναι προ των πυλών του ΠΑΟΚ και εκτός απροόπτου έρχεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του, το οποίο θα έχει πολύ μικρό κόστος.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πυροδοτήσει τη «βόμβα» με την απόκτηση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ σε μία είδηση που στο άκουσμά της φάνηκε σαν πρωταπριλιάτικο αστείο, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Ο Αμερικανός combo guard θέλει να κάνει restart στην καριέρα του καθώς είναι σε απραξία περίπου έναν χρόνο, όταν και αποδεσμεύτηκε από τους Θάντερ μόλις έγινε ανταλλαγή εκεί από τους Ρόκετς.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιούνγκ τα έκανε θάλασσα με τις κάρτες

Το κόστος για τον ΠΑΟΚ θα είναι ελάχιστο, εφόσον ολοκληρωθεί το deal. Πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα κόστος 10-15 χιλιάδων δολαρίων, καθώς η συμφωνία-εφόσον επιτευχθεί-θα αφορά λίγα παιχνίδια.
Τέσσερα ακόμη στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος και εφόσον ο ΠΑΟΚ είναι έβδομος ή όγδοος, όσα παίξει στα playoffs (όπου στον πρώτο γύρο θα αναμετρηθεί με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας σε σειρά που κρίνεται στις δύο νίκες).

Άλλωστε για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ τα χρήματα αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα. Από το 2019 που μπήκε στο ΝΒΑ έχει κερδίσει αρκετά εκατομμύρια, το ζητούμενο τώρα και για τον ίδιο αυτή τη στιγμή είναι να ξαναβρεί τη φόρμα του και να επιχειρήσει την επιστροφή του στο υψηλότερο επίπεδο. Αν όχι στο ΝΒΑ, έστω στην Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ