Ο Λαρεντζάκης στο ραντάρ του Παναθηναϊκού!

Ο Λαρεντζάκης στο ραντάρ του Παναθηναϊκού!

Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα «καυτή». Οι ομάδες ψάχνουν τον τρόπο για να γεμίσουν τα ρόστερ τους, να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους και πάνω από όλα να τελειώσουν «ανοιχτές» υποθέσεις τους. Στον Παναθηναϊκό έγινε η αρχή με τον Νικ Καλάθη, καθώς ο ομογενής γκαρντ θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ με πλουσιοπάροχες αποδοχές, αφήνοντας στην άκρη […]

Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα «καυτή». Οι ομάδες ψάχνουν τον τρόπο για να γεμίσουν τα ρόστερ τους, να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους και πάνω από όλα να τελειώσουν «ανοιχτές» υποθέσεις τους.

Στον Παναθηναϊκό έγινε η αρχή με τον Νικ Καλάθη, καθώς ο ομογενής γκαρντ θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ με πλουσιοπάροχες αποδοχές, αφήνοντας στην άκρη το ΝΒΑ και τα δολάρια της Κίμκι.

Οι «πράσινοι» θέλουν να τονώσουν το ελληνικό τους στοιχείο, για αυτό περιμένουν στη γωνία για τον Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό. Εχουν ήδη κάνει τις κινήσεις τους, σέβονται την θέλησή του να μιλήσει πρώτα με την παλιά του ομάδα, όμως δεν μένουν εκεί.

Τις τελευταίες ώρες είναι έντονη η φημολογία γύρω από έναν ακόμα Έλληνα. Ο λόγος για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, για τον οποίο ο ίδιος ο μάνατζέρ του Γιώργος Δημητρόπουλος έγραψε στο twitter ότι «Περήφανος για την πρόοδό του με το πέρας των ετών. Έτοιμος να ανταγωνιστεί και να αφήσει το στίγμα του στην Euroleague. Δεν είμαστε μακριά από αυτή τη μέρα».

Και μόνο τυχαίο δεν ήταν αυτό το «τιτίβισμά» του μάνατζερ της Octagon.

Φέρεται λοιπόν ο Παναθηναϊκός να ενδιαφέρεται «θερμά» για τον Λαρεντζάκη. Πρόκειται για έναν αθλητή που δείχνει ραγδαία εξέλιξη, από τα βασικά χαρτιά της ΑΕΚ πέρσι για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και του FIBA Champions League.

Ο «Λάρι» λοιπόν έχει μία ρήτρα για ομάδες της Ευρωλίγκας και λέγεται ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει την… κρούση του για να τον αποκτήσει. Η φημολογία είναι όλο και εντονότερη και μάλιστα, στο «παιχνίδι» μπαίνει και ο Νίκος Παππάς.

Ο Έλληνας γκαρντ είναι χωρίς συμβόλαιο, δεν νιώθει καλά στο ΟΑΚΑ ειδικά μετά τον… παραγκωνισμό του από τον Πασκουάλ και υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες από την Ευρώπη για λογαριασμό του.

Δεν είναι διόλου απίθανο λοιπόν, ο Λαρεντζάκης να είναι ο παίκτης που θα τον αντικαταστήσει. Στις επόμενες ημέρες πάντως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τις περιπτώσεις, με τον Παναθηναϊκό να τρέχει και τις περιπτώσεις των Τζέιμς-Σίνγκλετον και αυτών που μπορεί να πάρει στην θέσης τους εάν φύγουν από το ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ