Σερέλης – «Περήφανος για τους παίκτες μου, είχαμε το πάθος και την καρδιά του μαχητή»

Σερέλης – «Περήφανος για τους παίκτες μου, είχαμε το πάθος και την καρδιά του μαχητή»

Ο Χρήστος Σερέλης εμφανίστηκε περήφανος για τους παίκτες του μετά τη νίκη του Λαυρίου επί της Ντιζόν στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Περήφανος για τους παίκτες του εμφανίστηκε ο Χρήστος Σερέλης μετά τη νίκη του Λαυρίου επί της Ντιζόν στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε τύχη ή μαγκιά. Είχαμε το πάθος και την καρδιά του μαχητή. Είχαμε τον ενθουσιασμό για το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε σε ένα μεγάλο γήπεδο να ζεστάνουμε τον κόσμο και στο τέλος να βγάλουμε 3-3 άμυνες περισσότερες.

Και νομίζω ότι σήμερα κερδίσαμε γιατί ακολουθήσαμε για 40 λεπτά το ίδιο πλάνο. Επιθετικά είχαμε κάποια σουτ που τα βγάλαμε από καλές προσπάθειες, αλλά τα χάσαμε κι αγχωθήκαμε λιγάκι και γι αυτό κάναμε κάποια λάθη στον αιφνιδιασμό που θα μπορούσαμε να έχουμε εύκολους πόντους. Αλλά η άμυνά μας ήταν πολύ καλή και μας έδωσε τη νίκη».

Για το αν αισθάνεται περήφανος για την ομάδα του: «Αισθάνομαι περήφανος και για τα 40 λεπτά γιατί τα παιδιά ακολούθησαν το πλάνο, αγχώθηκαν, αλλά όταν το παιχνίδι κρίνεται σε 3-4 άμυνες και τις έχεις βγάλει εκτός από ένα τρίποντο που δεχθήκαμε, νομίζω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί τα παιδιά έδειξαν ότι θέλουν να κερδίζουν και σε αυτή τη διοργάνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ