Ο ΠΣΑΚ «αδειάζει» Παππά

Ο ΠΣΑΚ «αδειάζει» Παππά

Ο Νίκος Παππάς καταφέρθηκε εναντίον του ομοσπονδιακού προπονητή, αλλά και της Εθνικής ομάδας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Μιλώντας στον Sport24Radio, χρησιμοποίησε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κυρίως εναντίον του Θανάση Σκουρτόπουλου. «Ποιος Σκουρτόπουλος, ποιος ασχολείται; Στην Εθνική πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι παίκτες και να είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής και τώρα δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο. […]

Ο Νίκος Παππάς καταφέρθηκε εναντίον του ομοσπονδιακού προπονητή, αλλά και της Εθνικής ομάδας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Μιλώντας στον Sport24Radio, χρησιμοποίησε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κυρίως εναντίον του Θανάση Σκουρτόπουλου.

«Ποιος Σκουρτόπουλος, ποιος ασχολείται; Στην Εθνική πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι παίκτες και να είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής και τώρα δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο. Αν υπάρξει μια Εθνική που θα παίζουν οι καλύτεροι και με επιλέξουν επειδή θεωρούν πως είμαι μέσα σε αυτούς θα πάω», είπε και προκάλεσε την αντίδραση του ΠΣΑΚ.

Ο σύνδεσμος των Ελλήνων επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών με ανακοίνωσή του προέταξε την ανάγκη σεβασμού στην Εθνική ομάδα, τους προπονητές και τους παίκτες της, διότι, όπως αναφέρει, δίνουν ό,τι καλύτερο έχουν για να τιμήσουν το εθνόσημο και χαρακτήρισε άστοχες τις δηλώσεις του Παππά.

Το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, με αφορμή τα όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα, σχετικά με τις επιλογές, τις απουσίες και τον προπονητή στην Εθνική, προτείνει να χαμηλώσουν οι τόνοι και να αφήσουν την ομάδα να δουλέψει ενόψει της συνέχειας.

Η εθνική μας ομάδα, δεν είναι ένα πρόσωπο, δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι η εθνική ΟΛΩΝ των Ελλήνων και πρέπει να τη σεβόμαστε, όπως άλλωστε τις υπόλοιπες εθνικές, τους αθλητές, τους ανθρώπους…

Οι επιλογές, είτε στη διοίκηση, είτε στην τεχνική ηγεσία, είτε στους παίκτες, δεν γίνονται από ένα πρόσωπο και όποιος εκλέγεται ή επιλέγεται, δίνει ότι καλύτερο έχει διότι τιμάει πρώτα απ’ όλα το εθνόσημο, που ονειρεύεται να φορέσει κάθε καλαθοσφαιριστής, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα.

Θεωρούμε πως οι τελευταίες δηλώσεις του μέλους μας Νίκου Παππά, ήταν άστοχες, παρότι ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Πρέπει να σεβόμαστε τόσο τον προπονητή, όσο και τους παίκτες. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι παίκτες που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα δώσουν τα πάντα για να πετύχει η «γαλανόλευκη» το στόχο της»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ