Με τον… Σέρβο Παπαπέτρου και τον «Κουβανό» Μήτογλου το κάλεσμα των πράσινων διαρκείας (vid)

Με τον… Σέρβο Παπαπέτρου και τον «Κουβανό» Μήτογλου το κάλεσμα των πράσινων διαρκείας (vid)

H KAE Παναθηναϊκός ζήτησε την στήριξη από τον κόσμο της, δημιουργώντας ένα όμορφο βίντεο, με τους παίκτες της να προσπαθούν σε άλλη γλώσσα να προσκαλέσουν τους φίλους της να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας.

Με ένα ιδιαίτερο βίντεο ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας του για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Συγκεκριμένα οι Πράσινοι παρουσίασαν την προσπάθεια των Μπέντιλ, Μήτογλου και Παπαπέτρου να μιλήσουν ελληνικά, κουβανέζικα και σέρβικα, έχοντας για δασκάλους τους Παπαγιάννη, Σαντ Ρος και Νέντοβιτς.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «πράσινων»:

«UNITED WE STAND

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τη χρονιά 2020-21 ξεκινάει μία νέα προσπάθεια, στην οποία χρειάζεται τη στήριξή σου!

Πάρε τώρα το εισιτήριο διαρκείας σου, για να ενισχύσεις την προσπάθεια των δύο μεγάλων αρχηγών, Φραγκίσκου Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη, και να σταθείς στο πλευρό της αγαπημένης σου ομάδας!

Εν μέσω των πρωτοφανών στιγμών που ζούμε, η επόμενη αγωνιστική περίοδος εξακολουθεί να καλύπτεται από αβεβαιότητα ως προς το ζήτημα της προσέλευσης θεατών στις αγωνιστικές δραστηριότητες. Όμως, αφουγκραζόμενοι το άνευ προηγουμένου αίτημα όλων σας – το οποίο για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωση των φιλάθλων μας στην ομάδα – να ενισχύσετε τη φετινή προσπάθεια, παρά την ισχυρή πιθανότητα διεξαγωγής των αθλητικών αναμετρήσεων χωρίς θεατές ή με περιορισμένη παρουσία θεατών, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας.

Για το λόγο αυτό, για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας παρουσιάζουν μείωση ως 40% σε σχέση με την περσινή περίοδο. Η μείωση αυτή έχει ισχύ τόσο για τις ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας των παλαιών κατόχων όσο και για την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας των νέων κατόχων.

Η περίοδος ανανεώσεων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου θα διαρκέσει μέχρι τις 03/08/20. Στη συνέχεια, το σύνολο των εναπομεινασών θέσεων θα απελευθερωθεί και θα είναι διαθέσιμο για τους νέους κατόχους.

Ευχή όλων μας είναι να περάσει σύντομα όλη αυτή η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνουμε και να είμαστε όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας χωρίς περιορισμούς».

Δείτε το promo του Παναθηναϊκού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ