Βαλένθια – Μπάγερν Μονάχου 84-76

Βαλένθια – Μπάγερν Μονάχου 84-76

Τον Ουέιντ Μπάλντγουιν θα βρει απέναντι του ο Ολυμπιακός αύριο στον μικρό τελικό του τουρνουά της Βαλένθια, καθώς η Μπάγερν γνώρισε την ήττα από τον οικοδέσποινα με 84-76.

Τον Ουέιντ Μπάλντγουιν θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, αύριο στον μικρό τελικό του τουρνουά της Βαλένθια, καθώς η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε την ήττα από την ισπανική ομάδα με 76-84.

Οι «Νυχτερίδες» είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Μπόγαν Ντούμπλιεβιτς, ο οποίος δεν είχε θέμα να σκοράρει είτε από τα 6.75 είτε από την ρακέτα ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ. Παράλληλα, για το σύνολο του Χάουμε Πονσαρνάου ξεχώρισε επίσης ο Τόμπει που είχε 17 πόντους, ενώ το ματς στην ουσία «κλείδωσε» ο Χέρμανσον ο οποίος πέτυχε 12.

Οι Γερμανοί του Αντρέα Τρινκέρι είχαν σε καλή μέρα τον Βάιλερ Μπαμπ που με τα σουτ τριών πόντων του προσπαθούσε να φέρει το ματς στα ίσα, ωστόσο στο τέλος δεν είχε άξιο συμπαραστάτη, σε μια τέταρτη περίοδο που τα είχε… όλα.

Το παιχνίδι έγινε… ροντέο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Παρόλο που η Βαλένθια είχε προβάδισμα τριών πόντων στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης με ένα σερί 7-0 έφερε το ματς στο 70-61, ωστόσο, ο γκαρντ της Μπάγερν με δύο σουτ έξω από τα 6.75μ έφτασε το παιχνίδι μέχρι και στο 75-74. Το τρίποντο του Χέρμανσον όμως και τα χαμένα τρίποντα του Λούτσιτς έδωσαν στην οικοδέσποινα το «εισιτήριο» για τον τελικό απέναντι στην Βιλερμπάν.

Αύριο ο Ολυμπιακός στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας θα βρει απέναντι του τον τέως πόιντ γκαρντ του Ουέιντ Μπάλντγουιν που σήμερα είχε 12 πόντους με 5 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 44-36, 63-60, 84-76.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ