Σπανούλης: «Διοίκηση και κόουτς έκαναν ότι καλύτερο για να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Σπανούλης: «Διοίκηση και κόουτς έκαναν ότι καλύτερο για να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε για τη νέα σεζόν και τον τρόπο που στελεχώθηκε η ομάδα για τη νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Ο Βασίλης Σπανούλης, στα 38 του, είναι ένας παίκτης-θρύλος της Ευρωλίγκας. Έχει αφήσει για τα καλά στην άκρη τον τραυματισμό του και προετοιμάζεται για το πρώτο ματς της σεζόν, απέναντι στην Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν ο παίκτης που μίλησε με τα Μέσα στην Media Day των Ερυθρόλευκων στο φαληρικό κλειστό, μία μέρα πριν την πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα.

«Ήταν σαν να όλες τις προετοιμασίες, κανονική . Η μοναδική διαφορά είναι οι δύσκολες καταστάσεις με τον κορωνοϊό, το γεγονός της απουσίας του κόσμου, όλα όσα περνάμε. Στο αθλητικό πλαίσιο παραμένουν όλα ίδια», ήταν το πρώτο σχόλιό του αναφορικά με την καινούρια σεζόν και συνέχισε: «Δουλεύουμε καθημερινά να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και ευελπιστούμε με τη βελτίωση να έρθουν κι οι νίκες.

Πάντα υπάρχει όρεξη και πείνα. Εμείς ήμασταν 7-8 χρόνια στην κορυφή. Λογικό να γίνουν κάποια πράγματα να σε πάνε πίσω. Η διοίκηση κι ο κόουτς έκαναν ότι καλύτερο για να είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος».

Τέλος ο Βασίλης Σπανούλης μετά τον τραυματισμό του, επιστρέφει και πάλι στην αγωνιστική δράση: «Σίγουρα συγκεντρώθηκα και απομονώθηκα ώστε να φτιάξω το πόδι μου. Δούλεψα πολύ για να είμαι έτοιμος για τη χρονιά που έρχεται. Η πρόκληση είναι ομαδική, όχι ατομική. Να φτάσουμε δηλαδή εκεί που θέλουμε. Να δουλεύουμε σκληρά και να κάνουμε ότι μπορούμε για να παίρνουμε νίκες», σχολίασε ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ