Μεσίνα : «Την τελευταία στιγμή θα κριθεί του Χάινς»

Μεσίνα : «Την τελευταία στιγμή θα κριθεί του Χάινς»

Ο Ετορέ Μεσίνα μίλησε για την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης, υπογραμμίζοντας πως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Κάιλ Χάινς.

Την Παρασκευή (16/10, 21:45), η Αρμάνι Μιλάνο αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα να θέλει την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Μιλάνου ενδέχεται να αγωνιστεί χωρίς τον Κάιλ Χάινς, με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Ο Ιταλός κόουτς δήλωσε πως οι Μαδριλένοι είναι φαβορί για τον τίτλο, υπογραμμίζοντας πως έχουν μεγάλο βάθος και εμπειρία. Παράλληλα, δήλωσε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και να έχουν ένταση στην άμυνα.

«Αντιμετωπίζουμε έναν από τους βασικούς διεκδικητές για τον τίτλο της Euroleague. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μεγάλο βάθος και εμπειρία. Για εμάς είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και να έχουμε ένταση στην άμυνά μας. Έτσι θα έχουμε ελπίδες να νικήσουμε», ενώ για το ιατρικό δελτίο της ομάδας του είπε:

«Δυστυχώς, παίζουμε ξανά δίχως δύο παίκτες – κλειδιά, τον Κέβιν Πάντερ και τον Βλάντο Μίτσοφ. Λείπουν ήδη εδώ και τρεις – τέσσερις εβδομάδες, όμως στην Αθήνα φάνηκε καθαρά η απουσία τους. Εκτός αυτού, ο Κάιλ Χάινς γύρισε τον αστράγαλό του και θα αποφασίσουμε πριν από το ματς αν θα αγωνιστεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ